Tahniah Barcelona!!


Dalam artikel ini Atikah nak mengucapkan tahniah kepada pasukan ex-Arsenal iaitu Barcelona kerana berjaya menumpaskan musuh utama Arsenal iaitu MU di Rome 2-0.. Hasil jaringan minit ke- 10 oleh Samuel Eto'o dan minit ke- 70 oleh Lionel Messi cukup untuk melenyapkan impian MU memenangi kejuaraan Eropah buat kali kedua berturut-turut..

Kejayaan ini sudah semestinya mengembirakan fan Arsenal kerana kapten lagenda Arsenal iaitu Theirry Henry akhirnya menjulang kejuaraan Eropah.. Dan paling penting ialah fan Arsenal sudah semestinya cukup gembira untuk mentertawakan fan MU yang x sedar diri tu..

Dan ini juga bermaksud Lionel Messi berpeluang besar untuk memenangi anugerah sebagai pemain terbaik dunia.. Dengan Cristino Ronaldo pula menyalahkan pengurusnya iaitu Alex Ferguson atas kekalahan ini..

Di sini Atikah letakkan gambar kegembiraan our Lagendry Skipper Theiry Henry.. Lagi satu Atikah telah pun membuat keputusan yang poll pemain terbaik Arsenal U-21 itu Atikah pendekkan tempohnya sehingga hari sabtu ini iaitu 30 Mei 2009.. Harap maklum.. Adios..

Comments

  1. Hahahaha padan muka ngan fan MU yang berlagak sgt. Aku tgk kat Rasta TTDI mmg havoc giler la fan Barca. Aku rasa fan Barca xdelah seramai tu. Dah tentu la campur skali ngan fan arsenal, liverpool dan chelsea. haha.. Yang lagi bestnya Alex Hleb takde lansung dlm squad. Dkt bench pn takde. Dia bukannya injured pn. Sememangnya Guardioala saje x masukkan dia. Sbb dia mmg bodoh dan xterer! hahaha padan muka

    ReplyDelete
  2. aisey atikah, semangat sgt ko ni. team lain yg menang ko plak yg lbh2. kuheh kuheh kuheheh

    aku x tau la mcm mana ko atikah bley cheer n seronok dgn team yg pernah buat korang merana final 2006 yg lps. kalo ko dai had arsenal msti ko xkn cheer dgn kemenangan barca lps aper dia org dh buat dgn arsenal tp kalo ko fan anti man utd FC aku fhm. celebrate la puas2

    anyway bg aku man utd deserved kalah. but beware, we ll coming back stronger n more hunger

    glory glory man utd. in fergie we trust!!!

    ReplyDelete
  3. dh kalah tu kalah je la,hahaha....

    ReplyDelete
  4. buat pengetahuan semutipoh.. barcelona dan arsenal cukup ngam.. sbbnya bekas pemain arsenal akan ke barcelona dan pemain remaja barcelona main dekat arsenal.. kami tidak bermusuhan langsung..

    lebih2 lagi our lagendry skipper iaitu theirry henru main kat sana.. apa salahnya kami gembira untuk barcelona?? berdosa ke?? lagi pun kami kalah final 2006 lepas sbb kami main dgn 10 org..

    kalau x jgn haraplah barca nak menang piala tu.. lain kali cakap fikir dgn otak dulu semutipoh.. kami lead 1-0 waktu tu.. lpas lehmann kene kad merah baru kami kalah.. apelah..

    ReplyDelete
  5. bukan la atikah. Lehmann kena awal2 lagi. Arsenal leading 1-0 dgn 10 org je. terima kasih pada lauren@eboue yg dive kt luar kotak penalti. haha.

    Marc Overmars, Emanuel Petit, Sylvinho, Giovanni Van Bronkhost, Thierry Henry, Alex Hleb tu semua dari Arsenal pegi Barcelona. Arsenal mmg suka jual kt Barcelona je. huhu.

    ReplyDelete
  6. Padan MUke MU..hahaha.....sukenya aku MU kalah....
    kelab yg memang gilakan trofi..hahahaah.....
    Alwx fugusen terkaku bisu,,,,wahahaha.....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil