Selamat Datang buat penulis baru, AmyRule

Selaku Admin Arsenal Malaysia Blog, Afham mengucapkan ribuan terima semua yang masih menyokong blog ini. Selamat meluahkan segala yang terlintas di fikiran anda.

Whatever orang cakap aku tetap menyokong Arsenal.

Selamat Datang kepada AmyRule. Selaku penulis baru di sini. Jangan segan jangan malu. Just tanya je senior di sini. InsyaALLAH kami akan bersama anda. Atikah pun boleh. :)

Comments

  1. tq2 diatas sokongan anda semua..tidak lupa...mak ayah kat kg, family, cikgu ibrahim, pak leman, wak kempis, para komposer yg selama ini membantu dlm kejayaan saya...terimak kasih...hahaha...apa yg aku dop mengarut nih..pa pun tq arsenal malaysia members

    ReplyDelete
  2. armyrule.. mcm mng anugerah abppbh je.. haha.. pndi betul kau buat lawak eh.. hehe.. sama2 armyrule..

    ReplyDelete
  3. Diorang yg sokong MU atau Chelsea ikut2 orang je...Mojoriti penyokong MU lebih ramai dari lain..bila clab ni juara dai kata sokong Arsenal lah liverpool lah portsmoth lah...

    ReplyDelete
  4. Betul 3x...jgn jadi fan lalang..
    tetap pada yg satu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil