RVP sakit gigi..


RVP telah memberitahu bahawa masalah pergigiannya mungkin menjadi sebab keatas kecerederaanya yang selalu berlaku.

Pemain yang berusia 25 tahun itu telah bergelut dengan beberapa siri kecederaan otot musim ini, dan RVP berfikir bahawa masalah giginya yang menjadi sebab.

RVP telah beberapa minggu tidak bermain di padang dan tdak dapat konsisten dengan jumlah permainannya.

RVP telah bersiap sedia untuk menjalani pembedahan dan membuang gigi itu.

The People telah bertemu RVP, dan RVP berkata,"Saya takut saya akan dipaksa untuk makan/minum bubur menggunakan straw.



Comments

  1. Patutlah contract v.Persie tak sign lagi, rupanya tak dapat nak claim bil gigi. Aku pun sama gak bro, tak dapat nk claim perubatan untuk gigi... Hehehe

    ReplyDelete
  2. apa de hal cuti pnjg ni layan lah doktor gigi jap, dah sakit cabut tukar je baru hensem gak..tgk ronaldog, dlu masa kat sporting gigi dia barai tgk skrg mcm letak pembaris je d nye gigi.. mana tau kalu persie tukar gigi pasni dpt buat penalti ngan freekick lg maut nye..

    ReplyDelete
  3. Si diver tu buat kosmetik bro, maklumlah nak tambah macho. Curious nie... Gigi depan ke gigi taring ke gigi geraham. Kalau geraham, ok apa. Tapi kalau depan, alamakkkkkk... Kena order gigi batu ler jawabnya... Hehehe

    ReplyDelete
  4. gigi susu kot..ha hah..

    ReplyDelete
  5. Owhhhhh... Kalau mcm tu aku rasa gigi geraham susu kot, patutnya tanggal sebab nak ganti baru. Anyway, bagi jer lah specialist pergigian yg v.Persie purpose tu. Pastu, beratur gunners yg lain nak gak benefit tu... Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Hehehe... apalah pasal gigi pun boleh jadi hal, takkan main bola pakai gigi...huhuhu

    Bak kata kawan aku... kalau akedemi fantasia boleh support pelajar dia buat treatment gigi takkan arsenal tak boleh menunaikan hasrat si RVP tu.... hehehe

    ReplyDelete
  7. persie, blaja kunyah bunga cengkih..gerenti ok gigi ko.

    ReplyDelete
  8. iz6 aku hrp byk bunga cengkih kat london tu.. lek je kan fergie lyn cwegum the gunners lyn bunga cengkih.. jap g sme gigi the gunners dah kuat confirm ronaldinho dah xleh memachokan diri dgn giginya lg..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil