Pre - Match: Arsenal vs Portsmouth

Hari ini ( sabtu ) pada pukul 9.55 malam ( waktu Malaysia ) Arsenal akan bertemu Portsmouth di Stadium Fratton Park.. Pada yang ada Astro akan ada siaran langsung di saluran Astro Star Sports..

Arsenal sebelum itu menerima tamparan hebat apabila 4 pemain disahkan tidak beraksi.. Silvestre, Eduardo, Van Persie dan Clichy.. Namun Clichy dan Eduardo dilaporkan tidak dapat beraksi pada pertemuan dengan MU nanti kerana mengalami kecederaan groin dan back.. Van Persie dan Silvestre pula dalam keraguan untuk beraksi pada pertemuan menentang MU.. Kedua-duanya mengalami kecederaan groin..

Jadi tidak banyak yang mengembirakan fan dan kem Arsenal nampaknya.. Okey sebelum tu Atikah nak mintak maaf dekat fan Arsenal yang mengunjung blog ini kerana x postkan artikel semalam.. Masalah internet kembali menghantui Atikah.. Tapi nasib baik hari ini dia dah okey..

Okey sekarang ini mari kita lihat bayangan kesebelasan utama Arsenal..

ALMUNIA
SAGNA-----TOURE-----DJOUROU-----GIBBS
WALCOTT-----FABREGAS-----SONG-----NASRI
ARSHAVIN
ADEBAYOR

SUB
FABIANSKI (GK)
EBOUE
DENILSON
DIABY
BENDTNER
VELA
AARON RAMSEY

Okey mungkin ada sedikit perubahan jika Wenger mahu merehatkan beberapa key player.. Tapi khidmat Arshavin bakal digunakan 200% malam ini.. Prediction Atikah harap-harap Arsenal menang 4-0.. Arshavin skor hatrik dan Fabregas skor sebijik.. Mudah-mudahan.. Amin..

Okey cukuplah tu.. Nanti kita berjumpa pada artikel yang lain.. Adios..

Comments

  1. yeahhh. I bet that Arshavin will play 1558800% sbb Rabu/Khamis nie he will not play.

    God dammit!! yang injured sume yg baek punyeee .
    Robin, Eduardo, Clichy

    cayok cayok Gunners ;)

    ReplyDelete
  2. smemangnya kita xde dosa ape ngan pompy ni.. rasanya xde masalah utk menang, kite perlu menang utk beat chelsea for the 3rd place in BPL.. kalu x arsenal layan kelayakan dulu lah utk CL next season..

    ReplyDelete
  3. dan yang paling menakutkan lwn kelab besar eropah.. seperti ac milan dan bayern

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil