Poor Game Arsenal vs Man United in Semi Final Champion League

Susulan dengan kekalahan, Afham terus menulis dengan tangisi kesedihan hati yang terus kehausan piala musim demi musim. Apa yang perlu diungkai di sini. Terlalu ghairah mendapat gol awal Arsenal diuji dengan gol awal oleh Fuck Jing Sung hasil kealpaan pertahanan Gibbs mematahkan harapan Arsenal. Corak permainan yang lebih kepada crossing and heading sedikit pun tidak membuah hasil. Sebaliknya tendangan free kick oleh Cicano Ronaldo si Diver boleh lak masuk. Argh!! Apakan daya untuk Arsenal mengikat ManKayu dengan 3-0 gol. ManKayu terus mengasak dengan serangan counter attack dan defense Arsenal terlalu open memberi peluang kepada Ronaldo sekali menghasilkan gol. Jaringan gol penalti itu ibarat saguhati dari pengadil. Van Persie tidak melepaskan peluang untuk menjaringkan gol. 1-3 di Emirates Stadium menghampakan seluruh penyokong Arsenal di dunia termasuk kita di sini, Malaysia. Jangan patah semangat penyokong Arsenal. Tunggu musim hadapan ye..!!

I love You All Gooners!!

Comments

  1. musim depan pun belum tentu..tgal harapan je la

    ReplyDelete
  2. PERHATIAN : SESIAPA YANG INGIN MENJADI PENULIS DI ARSENAL MALAYSIA BLOG,SILA HANTARKAN EMAIL ANDA KE afhamabdulrahman@gmail.com
    ^
    dah xde org nak ke..malu la kot

    ReplyDelete
  3. masalah nye c mr bean tuh je blah..ganti couch baru..dia lebih pentingkan bdk2 hingusan main tiap2 taon dr dpt piala..

    ReplyDelete
  4. diamla kau...kau mane tau...dorg tgh building arsenal dream team..terdiri dr bdak2 muda...ko tggu jela dlm 2 tahun lg siapla projek wenger ni...mase tuh korg jadi cm babi beranak je sekor2...

    ni baru 1st stage projek beb...dh smpi semi...
    kalo 2nd stage?3rd stage?haa...

    ReplyDelete
  5. tol 2 poiek..
    wenger 2 dh wt memcm tp bebdk ehh yoo yg xsbr bona...
    lom papo dh kuar g msk team len..

    kl0 team yg de ni kkl siap laa korg..
    memcm dugaan dtg kt arsenal ni..
    pling aku kesian kt eduardo..
    arsenal hmpir dpt piala dh taw sblm die ptah kaki...

    arsenal fan hrp trs skong n b'sbr..

    ReplyDelete
  6. Hi goonerish...

    Selain dari kita jadi fans gunners, kita juga kena sokong policy AW. Fund kita tak segunung pak arab city dan yahudi. Sebab tu AW beli youth then develope diorg, tu jer alternatif utk jimatkan duit kelab.

    Tapi, AW tidak hanya cari bakat2 muda, dia juga ada membeli experience players seperti Silvestre dan Arshavin. Player berbakat besar seperti Samir Nasri. Arsenal juga ada permainan senior seperti Kolo Toure, William Gallas, Almunia, Eduardo, V.Persie, Eboue dan Rosicky.

    Jika players2 nie dikekalkan, aku pasti musim hadapan pasti gunners akan menjadi team yg mantap dan digeruni.

    P/S : Adebayor tu kalau nak gi san siro, lepaskan jer. Tak kuasa aku nak tgk dia main dah skrg nie.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil