Pitcure gallery new away kit 2009/2010























Okey Atikah dapat gambar ini dari laman web rasmi Arsenal FC.. Atikah mahu kongsikan gambar-gambar ini bersama pengunjung blog ini.. Gambar ini diambil kalau x silap Atikah pada waktu malam.. Bertempat di padang latihan Arsenal iaitu London Colney ataupun Emirates Stadium Atikah pun x pasti.. Tapi Atikah rasa di Emirates Stadium.. Eh Fabregas (gambar di atas) mana armband awak?? Heheh.. Adios..

Comments

  1. Fuyooooo... New kit Almunia berkenan giler siot. Gempak-gempak... Tapi tengok diorg celebrate goal tu semacam lah. Adakah realiti atau fantasi... Hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... aku ingat aku sorang jer notice kat gambar2 di atas... lain macam jer... terutama gambar si arshavin tu...
    aper2 pun memang menarik jersey tu bila berada diatas padang..."Shoot High Gunners, Next Season Gooner will Fly"

    ReplyDelete
  3. nampaknya season dpn ni aku kene carik jersey keeper ar.. pasal gamba tu confirm la aku mempunyai kewarasan dan keyakinan diri yg tinggi bahawasanya itu seme hnya gambaran new kit utk next season..mcm PS3 Pro Evolution pun ade..

    ReplyDelete
  4. stu g kalu koang pasan eduardo dijulang rakan2nya sewaktu dia score lwn burnley piala FA..ha ha..

    ReplyDelete
  5. photoshop yg hebat....smart juga baju away baru ni.....kena beli sehelai nampaknya...

    ReplyDelete
  6. Memang menarik pun photoshop diatas. Yang pasti pic Adebayor tidak diphotoshopkan. Kalau game dgn Stroke City dia tak turun gak, maknanya... Semakin hampir dia akan meninggalkan Emirates...

    ReplyDelete
  7. bye2 bayor.........Perginya bayor bererti akan muncul seorang striker baru arsenal yang lebih bagus dan berpengalaman tetapi harganya murah sedikit dari bayor...Mungkin lah...tp sapa ek?? T.Henry???

    ReplyDelete
  8. Tak semestinya jugak. Aku igt lagi 2 taun lepas masa Arsenal introduce away kit baju putih seluar maroon tu. Masa tu Henry pn ada. Aku dh gembira gile sbb rumours yg kata Henry akan blah tu mcm tak betul je. Skali Henry blah gak..

    ReplyDelete
  9. tp tgk muka arsha ngan fab4 tu ikhlas je amik gambar, kira stay le tu..walcott ngan almunia je mcm pas kene denda ngan cikgu disiplin..ha ha aku rs mamat2 yg sprti nama dan alamat di atas ni stay lah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil