Pesanan Fabregas

Okey memandangkan Fabregas nie asyik diam je Atikah pun menghantar ejen yang x official untuk berjumpa Fabregas.. Dan inilah kata-kata Fabregas kepada pasukan dan peminat..

"Kami mesti lihat dimana tempat yang kami perlu improve.. Dan pastikan kami lakukannya musim hadapan..""Kami tidak pernah memasuki mana-mana aksi final dan mungkin ianya kerana sesuatu.. Kami telah berjaya melakukan 21 perlawanan tanpa kalah dalam saingan liga, so kami tahu kami bagus, tapi semasa perlawanan separuh akhir Champions League dan FA Cup kami tidak berada di tahap yang semua orang expect untuk kami capai"..

"Mungkin ia membawa maksud sesuatu, dan kadang-kadang anda perlu jujur dengan diri anda.. Persaing kami lebih kuat dalam kedua-dua perlawanan tersebut dan kami hanya perlu mencari dimana kami melakukan kesilapan dan mencuba untuk membalas kembali"..

"Semasa kami sentiasa positif, kami tahu tidak mudah untuk kami mengembirakan kesemua orang pada masa ini kerana 4 musim berturut-turut tanpa sebarang piala.. Ia mengecewakan peminat.."

"Kami kecewa kerana kami tahu betapa banyaknya effort dari peminat.. Walaupun didalam krisis wang, mereka tetap datang ke Stadium, beli tiket dan tiket semusim.. Dan kami amat-amat menghargainya.. Ia memalukan, dan kami merasakan bertanggungjawab kerana tidak mengembirakan mereka dan membawa mereka kembali ke Wembley dan Rome.."

Okey itulah kata-kata si kapten kita si Fabregas.. Okeylah esok Atikah ada beberapa berita gembira.. Namun sebelum tu Atikah nak fly ke Emirates untuk melaporkan berita tersebut.. Adios..

Comments

  1. erm ye laa...
    msim pe1 jd cap.
    tggu msim dpn jer..
    weh tol ke ronaldo jd pndh real ngn yrn p'pndahan AS$109 juta???

    cpt spe leh pst kn bnde ni????
    hahahaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil