Panas Beb Panasss!!!!

Transfer rumours pulak nih kawan2..baru jer aku fly north london dan jumpa Pak Wenger...aku tanya dia.."Boss, aku dengar hang dah bersedia jual Adebahayo kita, betoi ka.."...Wenger.." Uih, mana hang tau nih..jap hang sapa plak nih..pasai benda tuh ka..desas desus jer, Milan nak beli adebahayo kita tuh. aku cop harga 35M sekilo, xtau ar depa nak beli x.." Pastu aku tanya lagi.."..ni apa nama Clichy ngan hang , Real Madrid nak beli gak, buleh tolong jawab x.." Wenger terus menjawab.." emm, susah gak soklan hang nih..camni, Madrid tawarkan kat aku 45M dan gaji 9M dlm 5 tahun, tp aku reject ar..aku malaih ar nak pi sana..cam xbest jer...pasai Clichy plak, depa berminat nak sign dgn harga 17M semeter sebab nak ganti Heinze. Camtu ar kisah nya.." dan aku tanya lg "klu adebahoyo blah, hang nak cari sapa pengganti?.." Wenger.."aku la ni dop tropong Santa Cruz, bajet 10M cukup kot.." aku pun tanpa segan silu terus blah dan post berita ni kat blog Arsenal Malaysia...Lupa plak nak beli cederamata kat sana..xpa ar..lain kali jer la.




















Dan khabar angin ahmar dari kem Arsenal, RVP ready for clash of MU..aku harap betol2 jadik la..kita problem peluru skang nih dalam kempen UCL..

Comments

  1. armyrule.. kalau x silap atikah van persie masih dalam keraguanlah.. dia hanya akan disahkan beraksi sebelum perlawanan vs mu.. sama gak dgn silvestre.. cuba kau chek dkt sini.. http://www.arsenal.com/news/injury-news.. semua ini akan hanya ditulis selepas disahkan wenger.. so langsung tiada keraguan dekat sini..

    ReplyDelete
  2. oh ya ka...itu gossip jer. aku dpt maklumat pun dr web football gossip..Goal.com..

    ReplyDelete
  3. aku lak dpt dari korang nih, mana satu yg betoi pun cek x tau, aku sbnrnya terkilan sbb dudu yg kacak tanpa was2 dan baik budi pekerti tu asyik x dpt men je,kalu men pun 10 saat..ni si martin taylor punya keje la ni nk bentes x tgk kaki, pada aku dudu bagus giler bai..

    ReplyDelete
  4. mmg dudu is the best.. nk wat mcm mane belum ade rezeki die leh main ngan arsnl sepanjang musim.. onars yg atikah bagi tu ialah yang disahkan wenger selepas diperiksa barisan doktor terbaik arsnllah.. so x perlulah kita meragiu keputusannya

    ReplyDelete
  5. orait..in atikah we trust..

    ReplyDelete
  6. thanks onars sbb trust atikah.. atikah akan cuba jaga kepercayaan ini

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil