Nicklas Bendtner di kenakan??

Bendtner yang yang digantung seminggu oleh kelab selepas melakukan kontroversi selepas perlawanan menentang MU..

Arsene Wenger mengatakan yang Bendtner TIDAK MABUK semasa seluarnya terlondeh sebelum di bawa ke kereta..

Wenger berkata, " Saya marah apabila melihat gambar tersebut tapi beliau telah di kenakan"..

"Beliau tidak mabuk dan seseorang menunggunya diluar dan melondehkan seluarnya dari belakang"..

"Kemudian mereka mengambil gambarnya dan menunjukkan gambarnya kepada seluruh dunia dan itulah yang beliau katakan kepada saya"..

Adakah anda mempercayainya?? Atikah pun x tahulah.. Tapi apa - apa pun Bendtner telah pun digantung selama seminggu dan bakal terlepas aksi menentang Chelsea dan MU..

Ia pastinya mengecewakan peminat dan dirinya sendiri.. Namun apa yang berlaku sebenarnya hanya dirinya sahaja yang tahu..

Sementara itu Andrei Arshavin menjadi pemain terbaik Barclays Player of the Month award, selepas berjaya membantu Arsenal meneruskan rentak cemerlang dalam saingan liga disamping telah menjaringkan 5 gol pada bulan lepas.. Tahniah diucapkan kepada Arshavin di atas kemenangannya meraih Pemain Terbaik Arsenal bulanan dan Barclays Player of the Month.. Cepat-cepatlah sembuh sebelum pertemuan menentang Chelsea dan MU nanti.. We miss you!!

Comments

  1. jd skg ni arshavin x men la ni vs chelsea, emm hrpnya ble mng lah walau siapa yg diturunkan nanti.. pasal gambar tu kesal gak..tp kalu nk ckp fsl spende tu sbnrnya ramai lg player yg berspender ni..ronaldo rilek je kt tp pantai ngan gurl2 dia, beckham siap buat iklan show lg.. perkara ni sbnrnya bergantung kpd media samada mrk nk jadikan perkara ini isu yg besar atau tidak..kalau mrk mmg nk jatuhkan bendtner, mmg jatuh lah mamat tu..itu je.. kalu nak dikirakan kes yg berat apa cerita lak gerrard yg belasah org kt club..xde gantung2 pun ok je mamat tu bleh men, siap score lg..

    ReplyDelete
  2. hehehe... aku setuju benar ngan ko onars... benda2 nie sebenarnya bukan menjejaskan apa2 pun... tunjuk spender bukan isunya tapi niat si pengambil gambar dan media yang menentukan... bukan apa Arnold susah nak eja pun selalu tayangkan spender ngan badan2 lagi tu tak pernah org kutuk... puji ada ler... ini semua niat dengki dan irihati pihak tertentu untuk mencari modal mencemarkan nama baik gunners dan player tu sendiri... jadi perkara nie bolehlah dijadikan modal untuk fan2 setan tu bercerita... hehehe

    ReplyDelete
  3. mmg zb_bro, dorang mmg sj je sbnrnya nk kasi laku cerita.. jd kita sbg fan yg setia ni buat2 x tau je lah.. kita dah setia dah tp ada org meragui kesetiaan kita bai nk buat camne, mungkin achabing setianya mengalahkan hang tuah gaknye..sedih lg ni..rs cam nk mkn nasi byk2 jek..

    ReplyDelete
  4. Rilex bai walaupun achabing setia nya macam hang tuah masih belum boleh lawan kesetiaan kita kepada gunners... aku pun sedih nie... aku pulak kalau sedih asyik nak terkucil ajer... huhuhu

    ReplyDelete
  5. mmg sape laa yg dare tarik trousers Nick tuh. kalau sekeh kepale kang besepai terosss!

    ok actually pagi2 td gak bace kat web Nick(unofficial fan site) about this. nak bagi tau pon hesitate sbb takot no one trust ;)

    So, People make the story that he was drunk. He was not drunk. He did not put his trousers down, somebody did it for him and somebody was posted there with a camera.

    Shit!

    ReplyDelete
  6. terkucil masih hensem lg bai, jgn terkuncit..

    ReplyDelete
  7. ina bendtner.. artikel ini atikah ambil dari kenyataan wenger di dalam akbar the sun.. atikah percaya die x buat mcm tu.. biasalah kitakan ramai yg jelous..

    tu yg depa nk buat kite malu dan terus x support arsenal.. tapi atikah yakin cerita mcm ini x kan pernah melunturkan semangat kita!! kita mesti terus mempercayai Arsenal dan teruskan menyokong arsenal walau apa pun yg terjadi!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil