Menuju ke arah membedil MU di Emirates Stadium!!

First Atikah nak ucapkan selamat datang ke blog Arsenal Malaysia kepada ArmyRule.. Atikah sedia membantu ArmyRule.. Walaupun Atikah baru sebulan dekat sini Atikah sedia membantu anda.. Atikah harap ArmyRule akan selalu memberi update terkini tentang Arsenal.. Walaupun Atikah tertekan sebab ada persaing namun Atikah gembira untuk bekerjasama dengan ArmyRule.. Yeke tertekan.. haha.. Gurau je..

Atikah juga berharap ArmyRule tidak kering idea untuk menulis artikel setiap hari dan x terlepas menghidu berita-berita dan gosip-gosip terbaru dari kem Arsenal.. Selamat berjaya Atikah ucapkan!!! Dan yang paling penting bersiap sedialah dari segi mental dan fizikal jika menerima komen-komen panas dari pengunjung blog ini.. Seperti apa yang dialami Atikah minggu ini.. Jangan cepat putus asa okey!!

Okey cukuplah tu.. Okey banyak persoalan bermain diminda peminat Arsenal mampukah Arsenal membedil MU jika kita kehilangan pemain kreatif kita iaitu Van Persie.. Dengan Arshavin dilarang bermain sudah semestinya membuatkan bahagian serangan agak tumpul..

Kita sebenarnya mempunyai pilihan iaitu meletakkan Nasri di bahagian midfield serangan.. Iaitu posisi kegemarannya.. Namun kepercayaan Wenger untuk meletakkan Fabregas bermain disitu membawa padah pada perlawanan yang lalu.. Bukannya Atikah x mempercayainya namun kita boleh lihat dengan jelas Fabregas mampu untuk menyekat pemain MU dari memasuki kotak penalti..

Disamping itu kita meletakkan harapan di bahu penjaring 2 gol kita di Emirates yang lalu iaitu Nasri.. Untuk meledak.. Dengan cara ini Atikah yakin kita mampu untuk membedil MU dan cleen sheet di Emirates nanti.. Namun seperti yang kita sedia maklum Wenger ialah orang yang agak sukar untuk meramal apa yang akan dilakukannya.. Dan sering melakukan eksperimen yang gila seperti perlawanan di Fratton Park semalam.. Namun Atikah amat berharap Wenger akan meletakkan Nasri sebagai shadow striker di Emirates nanti disamping Fabregas diletakkan di bahagian centre midfield ataupun defensive midfield..

Kita jika mahu melangkah ke pentas Final ialah menang dengan cleen sheet.. Namun kemenangan mestilah dicapai dengan menjaringkan 2 gol dan cleen sheet.. Tapi Atikah amat berharap kita mampu untuk belasah MU 4-0..

Mengapa Atikah nak pemain Arsenal menang 4-0?? Senang sebabnya ialah supaya menutup mulut peminat kelab MU.. Contohnya si babi Man U Kedah Region.. Dan juga untuk memberi pengajaran buat pemain MU dan si muka merah Ferguson.. Lain kali jangan terlalu bongkak.. Pemain Arsenal marilah kita membelasah MU sehingga mereka menangis air mata darah sambil tunduk dan meminta ampun pada kita.. Wow jahatnya Atikah.. Tapi jahat lagi pemain dan peminat MU..

Namun berapa saja gol yang dijaringkan pemain Arsenal Atikah x kisah.. Janji kita mara ke Final dan memenangi piala Champions League disamping Fabregas akan menjadi pemain terbaik dunia tahun ini!! Kepada pemain yang direhatkan semalam jangan main macam budak sekolah.. Main macam kita datang dari planet yang lain..

Wenger juga menyatakan yang dia mungkin akan menurunkan beberapa pemain yang bermain semalam.. Kita x payah fikir kita dah tahu.. Sudah semestinya anak emas Wenger iaitu Denilson.. Namun x lupa gak dekat Walcott, Song dan Bendtner.. Atikah sebenarnya teringin nak tengok pemain yang main semalam main waktu lawan MU dalam saingan liga nanti pada 16 May ini.. Tengok mampu x mereka main sehebat itu lagi dan membelasah dan memberikan 3 peluru kepada pemain MU untuk kenangan..

Okeylah sampai disini saja artikel Atikah.. Dan jangan lupa saksikan perlawanan Arsenal lawan MU pada hari rabu ini pada pukul 2.30 pagi khamis.. Dan lagi satu marilah kita sokong skuad ladies Arsenal yang akan bertemu ladies Sunderland pada perlawanan akhir FA Women Cup pada hari isnin ini.. Good Luck Ladies Arsenal kami peminat Arsenal mengharapkan kejayaan anda pada perlawanan ini.. Pertahankan kejuaraan tahun lepas ini dan menang buat kali kesepuluh dan keempat berturut-turut!!! VIVA LADIES ARSENAL!!! GOOD LUCK!!!

Comments

  1. 4-0 atikah??? ishh ni bkn lauk lg ni,ni dah kailan ikan masin ni.. AW mmg x dpt diduga pecaturannya..tp utk big game cen ni biasanya best eleven akn diturunkan.. perrgh syg tul lah arsha x dpt men CL.. xpe lah hrp2 gunners success..

    ReplyDelete
  2. 4-0 atikah??? ishh ni bkn lauk lg ni,ni dah kailan ikan masin ni.. AW mmg x dpt diduga pecaturannya..tp utk big game cen ni biasanya best eleven akn diturunkan.. perrgh syg tul lah arsha x dpt men CL.. xpe lah what everpun hrp2 gunners to be a goonar..

    ReplyDelete
  3. 4-0 atikah??? ishh ni bkn lauk lg ni,ni dah kailan ikan masin ni.. AW mmg x dpt diduga pecaturannya..tp utk big game cen ni biasanya best eleven akn diturunkan.. perrgh syg tul lah arsha x dpt men CL.. xpe lah what everpun hrp2 gunners to be a goonar..

    ReplyDelete
  4. 4-0 atikah??? ishh ni bkn lauk lg ni,ni dah kailan ikan masin ni.. AW mmg x dpt diduga pecaturannya..tp utk big game cen ni biasanya best eleven akn diturunkan.. perrgh syg tul lah arsha x dpt men CL.. xpe lah what everpun hrp2 gunners to be a goonar..

    ReplyDelete
  5. 4-0 atikah??? ishh ni bkn lauk lg ni,ni dah kailan ikan masin ni.. AW mmg x dpt diduga pecaturannya..tp utk big game cen ni biasanya best eleven akn diturunkan.. perrgh syg tul lah arsha x dpt men CL.. xpe lah what everpun hrp2 gunners to be a goonar..

    ReplyDelete
  6. opps sori tercopy paste lak..

    ReplyDelete
  7. apa salahnya kita mengayamkan si kelab bnyk berlakon MU tu.. biar padan muke mereka..

    ReplyDelete
  8. eh betullah tikah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil