Lupakan Tragedi Hitam, Fokus Next Mission

Baiklah...kekalahan dgn Manyur di Emirates telah berlalu yg memberi luka yg cukup dalam dan memeritkan, pedih..pedih..dengan anjing2 kurap fan Manyur cbuk menyalak di rumah Pak Wenger..gong!! woof!!..skali dia tembak ngan meriam besi baru tau...hahaha...Ingat, kita ada misi membalas dendam hari Ahad ni dan akan datang...lawan kita sapa lg klu bukan Chelshit ngan Manyur...Dlm liga kita berjaya membenam mrk2 suma lumat2 tp dalm perebutan cup, kita kalah semi..so...mrk2 dah balas dendam masa cup, kita balas balik..Its Revenge Time..I'll be back kata Arnold Susahnakeja..kekeke..


Chelshit maybe tgh moral down bila dikalahkan UCL semalam dgn gol away rule..so maybe kita da advantages ckit kot..tp skuad kita perlu bermuhasabah diri la dulu utk melengkapkan diri menghadapi mrk yg lahanat tuh...Come on Arsenal..YEAH!!!!

Didier Drogba atau nama timangannya Didi Berokba cukup panas dgn ref dr Norway ntah nama pa dia tu..susah nak ingat la...Dia ckp pa.."F***king Disgrace..hahaha..baru hg tau Berokba wei camna ref bias kat team lawan..haha..gua dah ckp xmau dgr..kecik2 xnak mampos..bl besar menyusahkan mak bapak..hahaha..



Di kesempatan ini jgklah ambo nak gtau maybe ambo x berpeluang nak post artikel lg selama 2 bulan sbb ambo da praktikal kat kg ambo, Klate umah ambo xdop tenet..huhuhu..so diharap anda bersabar dan keep in touch dgn penulis2 lain yek..hahaha..cam ucapan cikgu bersara plak deh...Ok, TQ suma yg telah menyokong saya selama ini, terima kasih...

Comments

  1. Gunners akan menang sbb stat2 je cesc jd captain gunners x pernah tewas dlm saingan EPL,suratan atau kebetulan tp itulah kenyataannya.. skrg ni kalu kalah x ke mana, kalau seri ok je, kalu menang alhamdulilah..sbb kita da cnfirm 4rd place,ade peluang utk 3rd place tp depend on nasib lah..

    ReplyDelete
  2. yup tol 2 onars...
    arsenal mng nye lah...
    dgn drgba gilo 2 xdo hal lah..

    ReplyDelete
  3. mmg mamat tu gilo tp ko jgn ckp xde hal cesc, cnfirm ko igt lg masa kekalahan arsnal 1-2 kpd chelsea season lps, masa tu lah satu2nya gol gunners yg disumbangkan bakary sagna..ha masa tu gak lah mamat drog ni sub masuk jd pembunuh upahan.. kite bleh menang sbb chelsea d nyer moral tgh down skg ni, tp pd aku drogba ttp bahaya bai, FA Cup pun d gak yg jd pemusnahnya..

    ReplyDelete
  4. mmg laa..tp kl0 ko tgk tol2 sme jringn 2 b'pnca dri kesilapan dfend arsenal...

    alah taun ni kte lpekn jer laa..
    g pn dh psti taun dpn arsenal men utk ucL..
    game lps ni trn kn jer squad mda bg byk ckit pndedhan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil