Kereta Fan Arsenal

Okey alang2 Atikah ada dekat London Atikah pun pergilah tengok kereta2 fan Arsenal.. Khas tau.. Nielah gambar-gambarnya..
Amacam?? Lawa x?? Jeloussss................ Ish3.. Kan bagus kalau Atikah boleh dapat kereta nie.. Ha ini satu peringatan buat peminat MU ke ape ke anda semua dilarang masuk dalam laman web ini.. Cubalah jangan menyibuk dekat laman web orang.. Menang pun kecoh kalah pun kecoh.. Cukup2 lah tu.. Pergilah menyibuk dekat laman web blog MU ke ape ke.. Blog Arsenal untuk peminat Arsenal jelah bengong betullah peminat MU nie..

Orang kutuk marah.. Ingatkan dah x kutuk x adelah menyibuk dah.. Orang puji pun same je.. Duduk jugak menyibuk.. Lepas tu nak mengutuk pulak.. Blahla.. Dasar bengong punya peminat MU.. Menyibuk je.. X tahu malu.. Kalau orang ajak berjumpa lari pulak.. Siap menyorok bawah ketiak mak.. Dasar penyibuk, pemalas, pondan, pekak, buta dan banggang..

Kawasan dilarang peminat MU.. Pergi cari blog MU lah.. X payah nak menyibuk dekat blog Arsenal.. Buta ke ape?? Ini ialah blog untuk peminat The Gunners.. Bukannya untuk peminat Setan Merah..

Kepada orang islam baguslah menyokong MU yang dahla Setan Merah.. Lepastu seorang pemain MU x ada langsung agama Islam.. Dasar Kafir.. Baguslah tu..

Dasar jelous dengan blog Arsenal yang cantik, hebat, fantastik dan selalu diupdatekan.. Bukan macam blog hang pa yang buruk dan macam sampah je.. Lepas tu jarang di updatekan..

Tahiah kepada peminat MU yang memberikan sokongan kepada blog Arsenal.. Teruskan sokongan anda kepada blog ini.. Hahahahaha...........

Comments

  1. Yup... You're right, this blog only for gooners. Kalau boleh Atikah delete jer komen dia, tak mendatangkan manafaat pada blog nie pun.

    ReplyDelete
  2. ce qu'est un commentaire de ce retard plastiques fans. ils ne savent pas que l'église est celui qui a derrière et le soutien de ce club à ses débuts? sans parler de david dein rôle à jouer dans ce club. vas te faire encule tous trompés gooners, il est un juif. ce que je fais ici avec ce club, devrait foutre à Madrid où je devrais être. tant les plastiques et les illusions fans. par la façon dont je ne suis pas muslim.so pourquoi ne pas compter

    ReplyDelete
  3. ya allah. mmg bute tol sape suke setan tuhhh. sah sah laaa die setan!
    :)

    ReplyDelete
  4. macam best jer show tu semut... kat mana free show to... ko macam biasa pergi jer... ko tahu jer kan kat mana ada show pasal spender nie... memang mat spender lah ko nie... hahahaha...

    ReplyDelete
  5. lah bodoh rupa nyer ko nie.... nickname aku zb_bro lah bukan lalang.... semut2 kenapalah ko menampakkan kebodohan ko..

    ReplyDelete
  6. semut bodoh sbb dok dlm busut je memanjang, x amik tau hal luar. sokong babi bute je, mane team paling kuat mase tuh dier sokong. walaupon dah terang lg bersuluh team yg disokong SYAITAN yg dilaknat.BERAMBUS LA KO DR BLOG NIH! BUAT SEMAK MATE MMANDANG JE!!

    ReplyDelete
  7. semutipoh..terima kasih kerana ko sudi memeriahkan blog ni,tp kalau kehadiran ko ni utk myakitkan hati fans arsenal aku rasa x wajar utk ko wujud di sini,fans di sini x prnah pun kacau blog atau forum ko.. aku takut 1 masa nanti hati ko pula yg sakit,kita sakitkan ati org takut nanti org akan sakitkan hati kita pula atau lbih dari itu, jd semasa hati kita senang ni baik kita berwaspada.. kalau ko faham apa yg aku ckp ni terima kasih byk2..semoga ko sentiasa dirahmati Allah..

    ReplyDelete
  8. semut ni nk kne pjak gak ehhh...
    hmpeh nye org...xrti mlu..
    dsar setan merah!!!

    ReplyDelete
  9. komen kepada fan arsenal dan semutipoh

    kepada fan arsenal x payah nak dilayan si setan tu.. rajin2lah berdoa dekat Allah supaya semutipoh ini diberikan sedikit pengajaran..

    kepada semutipoh pulak sudah2lah tu buat dosa dengan menyakitkan hati orang yang x pernah mengacau anda.. kami di fan arsenal bersedia menerima permohonan maaf anda.. tapi ingat kalau ada peminat arsenal yang x dapat nak menerima maaf anda.. itu kerja anda dan Allah.. baik anda menyesal sekarang sebelum Allah memberi pengajaran kepada anda.. anda perlu ingat walau sedikit mana pun pengajaran yang diberikan Allah ia tetap menyeksakan..

    ReplyDelete
  10. ermmm...
    baik ustzh atikah..
    kami akn ikt ckp ustzh atikah ni..
    igt 2 kwn2..

    ReplyDelete
  11. laaa...bengong tol laa ko ni..
    mne ko blaja ni bai..
    dh nme pn kutuk..xder dosa koba ehh..
    aduh dh truk ko ni smutipoh..

    ReplyDelete
  12. semutipoh ni akai xdak.berhujah dgn dier mcm berhujah dgn org gila. buang mase je dilayan.

    ReplyDelete
  13. kau nak nganjeng2 org pahal? you're not officialy semutipoh, right?

    hey we were born in Malaysia but it doesn't matter if we never reached UK! kau penah abes aaaa en!!


    -hell-open-widely-for-you-

    ReplyDelete
  14. okey2 cukup tu fan arsenal.. atikah ckp jgn layan budak sewel tu.. biarkanlah.. nnt kalau Allah bagi pengajaran dekat die barulah menangis air mata darah mintak maaf dekat kita..

    buat pengetahuan hang x kisahla pasal bola ke ape ke.. kalau dah sakitkan hati orang tu pun kira berdosa jugaklah semutipoh oi.. cuba hg tanya ustaz ke ustazah.. hg nie mcm x percaya kuasa tuhan je..

    ReplyDelete
  15. lagi satu.. lupa plak.. mmglah ia x de kaitan dengan kami.. tapi setiap perkataan yang hg hamburkan tu sudah cukup menyakitkan hati kami.. sudah2 la semutipoh oi.. kami x kacau hg.. hg pun x payahla nak kacau kami..

    ingat.. disaat ini kami punya kesabaran masih kuat.. tapi kalau kesabaran kami dah luntur hg paham2 sendirilah.. dan hg x payahla nk menghasut kami.. jgn nk buat fan arsenal bergaduh sesama sendiri.. sbb atikah yakin semangat dan rasa sayang kami terhadap arsenal semakin kuat sejak kedatangan anda.. terima kasih atas sumbangan anda ini..

    ReplyDelete
  16. tah ehh...bengong laa semutipoh 2..
    ckp org..die 2 yg hppy bona m.u mng 2 pe cte??

    ReplyDelete
  17. sbnrnya kehadiran semutipoh tu mengajar kite erti kesabaran.. tahniah kpd fans arsenal krn tlh byk bersabar.. jatuh atau bangun hrp kite ttp setia myokong club kesayangan kite ini..

    ReplyDelete
  18. mane wei semutipoh??die ckp pe??kalo die berani wat onar lg ,ni haaa.....bapak ferguson ade seblah aku nih...die kate ferguson bangang sbb kalahkan arsenal pasai die suke arsenal...haha

    ReplyDelete
  19. anonymous.. atikah dah padam komen die.. buat sakit hati je.. dan atikah juga buat itu untuk mengelakkan kita terus bergaduh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil