Jersi baru away??

Tiada keraguan tentang baju ini.. Official Website Arsenal telah pun pernah memberikan klu tentang baju away musim hadapan.. Dan Atikah yakin inilah bajunya.. Cantik berwarna biru gelap dan berkolar.. Cun!!


Amacam cantik x?? Ahh.. Atikah x sabar-sabar nak beli baju nie.. Ish3.. Harap-harap betul!!! Amin...

Yang ini pulak bayangan third kit jersi kita..


P/S: Atikah nak mintak maaf bagi pihak kakashi yang tulis satu perenggan je tentang masa depan Song tu.. Sori eh Taik lalat.. Atikah suruh Kakashi buat x sangka banyak tu je dia buat.. Ish.. Nanti kalau Atikah ada masa Atikah akan tulis balik.. Sori eh.. Kalau nak marah, marah dekat kakashi tu.. hahah.. Die cakap die tulis tu sambil tidur..

Comments

  1. Emmmmm... not bad tapi nie away kits ke third kits Atikah. Aku prefer kaler kuning utk away, third jersey tak kisah lah kaler apa pun. Hehehehe...

    ReplyDelete
  2. nie jersi away.. dgr cerita 3rd kit kita warna putih..

    ReplyDelete
  3. Actually, aku tak sabar nak tunggu next season. Aku lebih suka tumpukan pada transfer plan AW skrg nie.

    ReplyDelete
  4. wane bru ker???
    aku dgr cite wane ijau...
    erm memne pn xksh laa..
    jnji ctk..hehe

    tol gk ann..plan AW 2 yg x sbr nk dgr 2...huhuuu

    ReplyDelete
  5. aku wase jp g da bleh travel ke rantau panjang cari jersey..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil