15 May 2009

Isteri Van Persie membuat pendedahan!!

Isteri Robin Van Persie telah memberitahu buat pertama kalinya bagaimana perkahwinan mereka hampir musnah selepas Van Persie di tuduh merogol..

Bouchra Elbali, 25, menutup mulutnya sepanjang skandal itu kerana beliau sedang mengandung anak kedua mereka..

Van Persie, telah berada di sebuah bar di negara kelahirannya Holland pada 2005 selepas penari tiang telah menyalahkannya dengan tuduhan merogol..

Van Persie mengakui melakukan hubungan dengan Sandra Boma Krijgsman, 21, tapi mengatakan yang dia mabuk..

The Gunners telah membersihkan namanya dan terlepas dari sebarang tuduhan.. (Patutlah hari itu Van Persie cakap yang Arsenal telah membantunya semasa dia ada masalah dulu, ini betul2 Van Persie terhutang budi dengan Arsenal..)

Isterinya berkata, "Robin melakukan kesalahan yang besar.. Ia merupakan masa yang mudah untuk meninggalkannya.. Saya merupakan gadis yang marah"..

"Saya tidak mampu untuk meneruskan kehidupan ini dan mencari lelaki lain.. Tapi saya tidak mahu itu kerana apa yang kami ada terlalu istimewa.. Saya tidak rasa yang sesiapa di dalam dunia ini yang akan menyukainya.. Semua manusia boleh melakukan kesilapan.."

"Ia benda yang pelik untuk menyatakannya, tapi selepas itu kami sekarang ini mempunyai hubungan yang baik.. Ia telah membawa yang terbaik untuk kami.."

"Ia merupakan masa rehat.. Adakah kita akan teruskan atau berhenti??"

"Dan kami berdua memutuskan untuk meneruskannya.."

Beliau juga berkata yang ibunya telah memberi amaran kepadanya untuk tidak bertemu dengan Van Persie ketika mereka masing-masing berusia 19 tahun di Holland..

"Dia merupakan my first serious boyfriend dan saya juga merupakan his first serious girlfriend.. "Ibu saya berkata kepada saya dari mulanya, Oh sayang ku, jangan pergi bersama pemain bola sepak kerana mereka tidak pernah serious.. Tapi sekarang dia (mak isteri Van Persie) amat menyayanginya.. Van Persie merupakan seorang yang jujur dan penyayang"..

"Setiap pagi kami bangun bersama dan Robin membuat sarapan untuk kami semua dan kemudian kami mandi bersama"..

Van Persie pula menambah, "Kami sungguh gembira.. Isteri saya seorang yang penyayang.."

Sumber Atikah dapat dari akhbar The Sun..

9 comments:

  1. tang mamdi sama yg x ble tahan tu..

    ReplyDelete
  2. hahah.. atikah x boleh nk cover tentang tu azman.. kalau boleh cover mmg atikah cover pun..

    ReplyDelete
  3. dia lupa nk ckp tu mentua dorangpun join skali..haha.. tp kira ok la wife dia masih bleh bersabar, kalu x dah jd duda macho dah..

    ReplyDelete
  4. ikah..
    tlg bgtau kat bini persie tu.. suh dia pakai tudung..lg comel kan?

    ReplyDelete
  5. duda macho?? onars.. lama dh atikah kebas.. hahah.. insyaalah achabing.. kalau jumpa die atikah bagi tau..

    ReplyDelete
  6. Ohhh kenapalah tetiba pada hari ini baru aq baca artikel ni? Apakah sebabnya? Hahaha...

    ReplyDelete
  7. Ohhh kenapalah tetiba pada hari ini baru aq baca artikel ni? Apakah sebabnya? Hahaha...

    ReplyDelete
  8. Just wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is just nice and
    i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab
    your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
    Thanks a million and please continue the rewarding work.
    Here is my site : epl transfer news january

    ReplyDelete
  9. Hello exceptional website! Does running a blog like this require
    a lot of work? I have no knowledge of computer programming however I had been hoping to start my
    own blog in the near future. Anyway, should you have any
    recommendations or tips for new blog owners please share.
    I know this is off topic but I just wanted to ask. Many thanks!
    Here is my homepage - manchester united transfer news november 2012

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan