21 May 2009

Inilah dia baju baru Away kit!!

Okey ini bukan lagi khabar angin.. Ini ialah berita yang betul!! So Atikah x sabar-sabar nak beli baju baru ini!!




Amacam?? Masih x percaya?? Fabregas mencuba memakainya semalam sebelum perlawanan terakhir liga.. Jika anda masih x percaya Atikah x kisah.. Kerana Atikah nak tegaskan inilah baju away kit yang baru kita musim hadapan.. Adios

18 comments:

  1. Gile tak lawa kit away baru nih. Baik yg season sedia ada ni lagi lawa..

    ReplyDelete
  2. ok pa..yg bestnya berkolar tu..mmg faveret wa pakai baju berkolar nih..

    ReplyDelete
  3. ok laa ni...
    xde laa nk nnjol sgt kn..
    yg pnting msim dpn adlh msim kebngkitan arsenal..

    ReplyDelete
  4. Not bad lah, away kit kan. Aku jarang beli away kit, kalau home kit patent mcm nie... Aduhhhhh... Hehehe...

    Yang bestnya, Fab4 siap pakai arm band tu... Sah lah dia akan terus jadi skipper... Lalalalala

    ReplyDelete
  5. atikah kalau nk beli jersi..beli yg lengan pjg tau...hehe

    ReplyDelete
  6. Gundala, ada ke cakap mcm tu... Cakap lah, kalau Atikah nak baju long sleeve cakap kat abg. Abg belikan... Hahaha... Gurau jer bro, peace yaaaa!!!!

    ReplyDelete
  7. hahaha.... gundala kalau nak beli biar ler full set siap ngan seluar sekali... baru ler gooner... tapi kalau atikah beli full set, baju long sleeve (macam abg gundala cadangkan) tapi seluar pendek.... hehehehe

    ReplyDelete
  8. haha.. gundala atikah selalu beli lengan pendek je.. bukannya pakai mana2.. pakai kat umah je.. lagipun long sleeves mahal.. hehe.. kalau nk jersi kita lagi cantik dan meletup musim depan suruh arshavin tolong buatkan.. die kan ade sijil fesyen.. setuju x??

    ReplyDelete
  9. Hahaha... Jangan ada ropol-ropol dah lah Atikah. Aku prefer style oldskool. Simple, tak banyak kaler. kolar mesti round neck. Perghhhhhhh... Sempoi...

    ReplyDelete
  10. atikah pun x minat yg ropol2.. atikah minat yg simple dan cantik.. colour pun mesti cun.. itu je atikah punya cita rasa.. bukan mcm girl2 lain yg suke ropol2.. heheh..

    ReplyDelete
  11. ala..xkan beli pkai kt umah je...tayang jersi kt luarla..biarla abg belikan long sleeves utk atikah.bg address umah,siap nk poskan lg ni...hehe

    ReplyDelete
  12. gundala..amik adress aku skali ar..aku lengan pendek je..kalu ade duit lbih ko belikan skali utk zb_bro,taik lalat,cesc ngan Arse Nmbr 4, eh Arse Nmbr 4 xyah lah dia x masyuk ngan patent baru ni ko belikan dia nombor 4 jer, xde hal la bai ko kan kacak..huang huang huang..

    ReplyDelete
  13. gundala, ko tak payah susah2....atikah nanti abg belikan jersy lengan panjang utk atikah ek...nanti kita jumpa kat kedai mamak....hehehe....

    ReplyDelete
  14. Murahnya hati gonners kat sini kan. Atikah, apa lagi. Dengan pantas bagi address kat gundala. Beruntung Atikah jadi football fan, ramai org take care... Hehehe

    ReplyDelete
  15. hahah.. thanks semua yg nk belikan jersi baru dkt atikah.. saiz M yang ori punya.. hahah.. dh beli baru atikah bagi address.. hahah.. murah betul rezeki atikah sejak tulis blog dkt sini.. hehe..

    ReplyDelete
  16. Gundala... Apa lagi, Atikah dah setuju tu. Buktikan yg anda serious dgn kata-kata anda. Come on bro... Hehehe

    ReplyDelete
  17. Wei kalau free aku pn nak! hahaha

    ReplyDelete
  18. aku lg xde hal lah..huah huah huah

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan