Hilang 2 pemain!!

Roque Santa Cruz bersedia untuk tidak mempedulikan minat yang ditunjukkan Arsenal dan Tottenham Hotspurs untuk kekal di North West..

Sebaliknya memilih untuk menyertai Manchester City atau pun Liverpool..

"Beliau masih mahu menyertai City tapi tidak tahu sama ada Mark Hughes akan kekal so perpindahan ke Anfield mungkin terjadi.. Beliau minat kepada pengurus berbangsa Sepanyol", kata sumber yang berdekatan dengan Santa Cruz..

Nampaknya impian sesetengah peminat Arsenal untuk melihat pemain ini bermain dan menyarung jersi Arsenal tidak kesampaian..

Tapi masih ramai lagi pemain yang lebih dan sama hebatnya dengan Santa Cruz.. Atikah cadangkan beli Tevez.. Hahah.. Gurau je..



Agent Xabi Alonso telah menafikan laporan yang menyatakan Alonso bakal meningalkan Liverpool.. Beberapa rumors telah menyatakan minat Manchester City dan Arsenal untuk mendapatkan khidmat Alonso..

Masa depan Alonso mula dijadikan bahan selepas perpindahannya ke Juventus musim lepas tidak menjadi..

Agent Alonso menyatakan dia tidak mendengar apa-apa pun dari sesiapa dan Alonso gembira bersama Liverpool..

"Saya tidak tahu apa-apa mengenai laporan ini.. (minat yang ditunjukkan Manchester City).. Xabi selalu menyatakan bahawa dia gembira di Liverpool dan selalu fokus kepada mereka"..

Namun Atikah yakin jika Benitez masih minat untuk mendapatkan Gareth Barry, Benitez sudah semestinya akan menjual Alonso untuk mendapatkan dana untuk membeli Barry.. So ini bermakna kita masih berpeluang untuk melihat Alonso menyarung jersi Arsenal!!

Dan satu lagi cerita.. Pat Rice telah mengeluarkan Official Statement tentang persaraannya hujung musim ini..

Pat Rice menyatakan yang beliau tidak akan bersara pada penghujung musim ini!! So kalau anda mendengar cerita Pat Rice bakal bersara hujung musim ini, jangan hiraukannya.. Kerana ini ialah official statement Pat Rice yang dia akan kekal lagi bersama Arsenal dan masih belum mahu bersara.. Adios

Comments

  1. xabi alonso sorg MF yg mmpunyai kehebatannya tersendiri.. ala2 cuak gak bila dia amik FK..dia masih stay ngan the kop pun sbb benitez gagal mndptkan gareth barry, kalu mamat aston villa tu join kop xkan dia x bleh fkr kt mana dia ms tu..bagus gak ar sbb kesetiaannya walaupun jd boneka..tp mgkin skg ni benitez dah sygkannya sbb dah byk memberi sumbangan bakti..
    kalu dah suka ngan mak siti cnfirm la santa cruz tu sbnrnya gilakan duit mak siti, mak siti lak janda kaya kt EPL skg ni..tp pelik gak mamat paraguay ni bleh suka ngan pengurus spain, kalu alonso ke david villa ke ok gak..

    ReplyDelete
  2. taw xpe kn onars...
    alonso pwer tp asyk pnskn bgku smpnan jer..
    fabregas xnk pjuk ker...tlg r ckit..hehe
    santa cruz xnk msk dh...tgk je laa msim dpn m.cty leh wt kjtan x ngn pchkn big4..
    arsenal mng r taun dpn klo sme kekal kcuali adebayor hmpeh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil