Happy Birthday Arshavin & Transfer Rumours

First Atikah ingin mengucapkan Happy Birthday dekat Arshavin.. Sorry lambat wish.. Sibuk sangat.. Ye lah esok dah cuti sekolah.. Haha.. Buat kali pertamanya Arshavin menyambut hari jadinya bersama The Gunners.. Okey cukuplah dengan birthday wish Atikah nie.. Kita teruskan artikel nie dengan transfer rumours..

Okey sebelum kita bincangkan tentang transfer rumours.. Pada 31 May 2009 nie.. Emirates Stadium bakal menjadi gelanggang UK Panna Final.. Ianya merupakan 1-on-1 street football..

Kita mulakan dulu dengan berita baik.. Bendtner memberikan hint bahawa dia akan menerima deal baru yang akan dilakukan Wenger untuk mengekalkannya di Arsenal lebih lama.. Bendtner berkata dia amat gembira untuk beraksi bersama Arsenal selama yang dia mampu.. Kontrak terkini Bendtner hanya akan tamat ada 2012 nanti..

Kalau ada berita baiknya.. Sudah semestinya ada sahaja berita buruknya.. Namun apa yang tertera di atas ini bukannya bermaksud dia mahu pergi ke Barcelona musim panas ini.. Namun dia memberitahu kini Barcelonalah kelab yang semua pemain mahu main.. Bukannya Real Madrid lagi..

Tapi Atikah yakin kalau Arsenal berjaya menjadi seperti Barcelona.. Sudah semestinya membuatkan Fabregas akan berkata perkara yang sama.. Namun Atikah nak mengingatkan Fabregas.. Kau dah muak dengan orang kata kau nak blah dari Arsenal..

Tapi perkara punca orang kata macam tu adalah kerana mulut kau.. Kau cakap nak main dekat Barca.. Lepas tu memang dah tugas akhbar nak membuat spekulasi.. Jadi untuk biarkan semua orang tutup mulut masing-masing kau pun berhentilah cakap perkara-perkara seperti ini..

Adakah anda masih ingat Atikah mengatakan pemain tengah muda berbakat besar iaitu Jamie Edge akan hadir ke Arsenal?? Atikah telah menghantar spy Atikah untuk mengetahui berapakah harga Jamie Edge.. Spy Atikah melaporkan lebih kurang 100,000 pound.. Dan yang lebih manis kita telah menewaskan MU untuk mendapatkan Jamie Edge..

Kepada peminat The Gunners yang mahu melihat kelibat Miguel Veloso menyarung jersi Arsenal mungkin tertunai.. Veloso mengakui yang dia akan meninggalkan Sporting Lisbon jika diberikan kebenaran oleh jurulatih Sporting.. Spy Atikah mengatakan kemungkinan Wenger akan membuat tawaran sebanyak 13 million untuk Veloso..

Atikah pernah melaporkan bahawa kemungkinan Wenger akan membeli Ryan Babel dari Liverpool.. Babel amat kecewa kerana sering beraksi sebagai pemain sayap kiri berbanding posisi sebenarnya iaitu penyerang tengah berkaki kanan.. Harganya mungkin mencecah sebanyak 11.5 million..

Atikah pernah berkata jika kita gagal mendapatkan Alonso apa kata kita bersaing dengan Liverpool untuk mendapatkan Gareth Barry.. Nampaknya ia bagaikan akan menjadi.. Kerana mengikut spy Atikah yang Barry melahirkan rasa gembiranya untuk menyarung jersi Arsenal berbanding Liverpool..

Sebabnya kerana dia mengatakan Liverpool telah pun mempunyai pemain tengah yang hebat iaitu Steven Gerrard.. Harganya mungkin mencecah 12 juta.. Namun mungkin boleh dikurangkan memandangkan baki kontraknya berakhir musim panas depan.. Adkah anda mengalu-alukan kehadiran Barry ke Arsenal??

Okey sampai di sini sahaja transfer rumours yang Atikah dapat.. Adios..

Comments

  1. nice gossip here atikah..keep it up.. :)

    ReplyDelete
  2. terbaik ar barry...tapi kita akan bunuh karier diaby,denilson dan song...

    ReplyDelete
  3. Barry...eemmm... boleh lah, tapi aku rasa mamat nie slow lah takut tak dapat serasi ngan permainan pantas arsenal yang menggunakan short pass...

    Tapi sejak musim lepas lagi dan musim nie... aku lihat arsenal kekurangan sesuatu dan bila aku kaji... our midfielder tak mempunyai shooting power yang mana boleh menjaringkan gol dari luar kotak penalti, tak seperti Jerat(Liv), Lepat(Chelsea) dan Ronaldog(MU)... arsenal sekarang labih kepada gerakkan dan jaringan dalam kotak penalti yang mana 100% mengharapkan striker... dulu kita ada rosicky yang mana shooting dari luar kotak penalti nya memang merbahaya tapi sekarang injured, kini kita ada arshavin yang banyak menjaringkan melalui percubaan luar kotak penalti ketika bersama zenit... bersama arsenal belum nak tunjuk lagi kot... hehehe... ini cuma pandangan aku je...

    So aku rasa adalah lebih bagus jika our prof pick someone that have shooting power dan berkualiti sebagai midfielder... baru lah mendatangkan gerun kepada lawan kerana arsenal bahaya dari dalam kotak penalti mahupun luar, baik striker atau midfielder... kalau Miguel Veloso kira ok lah tapi aku lebih suka pada Alessandro Rosina, dia nie bukan aje ada shooting power tapi pantas, roburst, kreatif, flexible dan seorang ball winner yang bagus... ATIKAH kalau ko jumper Dato' Wenger tolong sampaikan pendapat aku nie boleh...TQ...Luv U... hehehe...

    ReplyDelete
  4. mmmmmm *biting arshavin's cutie son* marveloussss

    yes, lambat lagi bendtner nak blah;)
    btw, robin nak ke barca ke? contract dy smpai ble?

    ReplyDelete
  5. gundala.. sampai bila gundala sanggup nak tengok mamat2 tu je kemudi jentera tengah arsenal?? kita mesti ade back up.. kalau ada yg injured x delah nnt kita tgk pemain pertahanan main tengah.. zb_bro.. kalau atikah jumpa die atikah sampaikan.. tapi atikah jarang jumpa wenger..

    kalau pemain yg hensem2 dan comel2 tu atikah selalulah jumpa.. dgn pemain ladies arsenal sekali.. kalau wenger nak kene buat temu janji.. x pelah nnt atikah suruh spy atikah gi sampaikan dekat wenger..

    ReplyDelete
  6. ina bendtner.. kontrak van persie sampai musim panas tahun depan.. van persie nak stay.. tapi arsenal x nak penuhi impian kontrak idamannya..

    ReplyDelete
  7. ya betul zb_bro rosina mmg prospek yg bagus utk menyarung jersey arsenal, tp velosopun ok gak..jgn dilupakan selain miguel veloso dan alessandro rosina, gokhan inler pun bagus tang ball winner ngan body contact,rembatpun bleh tahan cme speed je kureng..

    ReplyDelete
  8. bagi aku dah cukup mantap squad arsenal tuh...klu bleh diaby jual je..dia tuh pretasi cam dah xbgus je..

    ReplyDelete
  9. best ko atikah blog ko ni.. suka betul aku baca, macam gciter gosip artis lak.. ahaha

    ReplyDelete
  10. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually recognise what you are speaking approximately!
    Bookmarked. Please additionally consult with my web
    site =). We could have a hyperlink exchange arrangement
    among us
    Here is my web blog ; epl transfer news england

    ReplyDelete
  11. Please let me know if you're looking for a article author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some articles for your
    blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an
    email if interested. Thank you!
    Feel free to visit my web-site : transfer news chelsea latest

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil