Diamlah Hleb!!!!!!!!!

Sikap bekas pemain Arsenal yang paling dibenci fan Arsenal sekarang ini iaitu Alexander Hleb semakin menjadi-jadi..

Selepas diam seketika dari sebarang kenyataan yang membuatkan fan Arsenal panas, Hleb kembali dengan statement panasnya..

Hleb yang menyibuk tentang kontrak Van Persie bersama Arsenal mengeluarkan kenyataan begini..

"Arsenal mengalami banyak masalah musim ini.. Mereka mengalami masalah yang sama setiap tahun dengan pemain pergi.. Mereka mempunyai pasukan yang bagus.. Tapi selepas tamatnya setiap musim pemain pergi dan boss harus membentuk team yang baru dan pemain baru.. Ia tidak mudah"..

Anda tahu lebih dari saya mengapa pemain pergi.. Kewangan selalu menjadi isu di sini.. Tapi awak harus tanya Arsenal dan Arsene.. Banyak masalah harus gunakan duit.. Pemain datang ke kelab.. Melalui musim yang bagus dan mendapat tawaran yang bagus dari pasukan lain.. Kehidupan bola sepak amat pendek, dan sudah tentu awak mahu enjoy bola sepak.. Tapi bersama ini anda harus mempunyai duit"..

Hleb tidak semua orang fikirkan tentang duit.. Kami langsung x kisah kehilangan kau.. Kehilangan kau langsung x dirasai.. Kau sedarlah sikit.. Khidmat kau langsung x diperlukan Barcelona..

Mengapa masih nak menutupnya?? Apa alasan kau nak bagi?? Pep Guardiola terang-terangan cakap kau salah seorang pemain yang dia akan letakkan di transfer list.. Kau hanya main sebanyak 17 kali sebagai pemain utama dan 15 kali sebagai pemain gantian dan 9 kali digantikan..

Masih x malu ke?? Kau sedarlah sikit siapa yang naikkan nama kau?? ARSENAL?? Tau atau tidak?? Kalau Wenger x beli kau dah lama kau terperuk dekat Belarus tu.. Namun punyalah baik hati kau.. Balas budi Arsenal dengan mengutuk bekas kelab??

Kau tau x kami x kisahlah Van Persie tinggalkan Arsenal.. Sekurang-kurangnya dia tinggalkan Arsenal dengan penuh bermaruah dan disenangi peminat.. Bukan macam kau.. Peminat Arsenal dah meluat tengok muka kau..

Atikah jangkakan kalau Arsenal akan bertemu dengan pasukan yang kau wakili nanti di Emirates.. Kau akan dapati diri kau di booooooooooooooooo... Dan mungkin sisa-sisa pizza pun melekat dekat muka kau..

Atikah sebenarnya nak tengok muka Hleb ini pun boleh buat hati Atikah nie panas.. Kalau sampai terjumpa entah apalah Atikah buat.. Silap-silap kena tumbuk sedas dua.. Ingat Hleb.. Silap-silap nanti x ada pasukan nakkan kau.. Sebabnya kau pentingkan wang ringgit.. X ada siapa pun sanggup bayar gaji kau.. Main pun x seberapa ditambah pula dengan sikap panas baran kau..

Kalau anda nak tengok reaksi blogger di luar negara.. Check this blog.. Atikah akui apa yang dikatakannya betul kali ini.. Tapi dia perlu menghormati kelab yang selama ini menaikkan namanya.. Bukannya memburukkan..

Dan lagi satu kadang-kadang duit x mampu beli segala-galanya.. Duit tidak boleh memberikan kebahagiaan.. Kau perlu bekerja keras untuk merasai kesenangan bukannya dengan cara yang mudah.. Hleb sampai bila kau nak mengakui kesilapan kau meninggalkan Arsenal??

Sampai setiap pasukan tidak mahukan khidmat kau?? Dan hanya Arsenal dan fan Arsenal yang boleh menerima kau baru kau nak mengakui kesilapan kau?? Sedarlah diri tu sikit Hleb.. Kau bukannya pemain terbaik dunia atau pun pemain terhebat sehinggakan kau nak merasai gaji 12 juta setahun..

Dalam cerita lain pula pengurus Stoke City mahu mengikut jejak langkah Arsenal dalam segi pembelian pemain.. Ini bermaksud polisi Wenger ini cukup bagus.. Beli pemain muda berbakat besar dan mengilapkan bakatnya.. Harganya juga kurang dari 10 juta..

Dan bagi fan Arsenal yang mahu melihat Senderos kembali kepada pangkuan Arsenal musim hadapan.. Lupakan sahajalah.. Kerana Senderos mengatakan yang dia berminat untuk kekal di San Siro..

Okey itulah sahaja cerita yang Atikah dapat.. Sekian.. Jangan lupa postkan komen anda.. Adios..

Comments

  1. mak oii...
    ikah!!!!... ganaznya hang ni..
    sampai 'heleb' pun hang nak tumbuk..
    bg aku... takyah la tumbuk dia..
    tu pendapat pribadi dia...
    lain orang, lain pendapatnya...

    kalu aku.. tumbuk x best ikah..
    boh parang kat tengah blakang ja.. baru kauww..
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahah.. tu lagi kejam achabing.. masalahnya kdg2 statement dia x masuk akal dan saja je nak buat spekulasi.. ye lah dia kan dh x popular..

    ReplyDelete
  3. mmg jnis x knang budi btul Hleb ni..
    x syg mulut kot uat statemnt cmt..
    kalau aku ad dpn die nie...xth la ap yg akn berlaku kt die...
    Gerammmm btul ni...

    ReplyDelete
  4. sabar2... semua, memang lah kalau diikutkan marah kata2 si hleb tu seperti tak mengenang budi... tapi kalau dilihat dari sudut positif, betul gak apa yang dia cakap... kalau prof dapat kekalkan key player yang kaluar 2-3 tahun yang lepas pasti arsenal labih mantap sekarang dan isu mahukan player yang berpengalaman pasti tak timbul sekarang kannnn...

    apa2 pun majoriti nya key player arsenal akan kekal musim depan... adebayor???? so semoga akan terhasil lah Cup untuk arsenal next season... kepada hleb buktikan lah dulu yang diri awak tu amat bagus dan diperlukan di barca tu... lepas tu baru boleh komen team atau player lain... adios (pinjam penutup atikah jap)

    ReplyDelete
  5. betul tu zb_bro.. atikah x kisah pun zb_bro pinjam penutup atikah..

    ReplyDelete
  6. Aku rasa dari musim lepas dia nie dok citer pasal ex-club. Dah berambus buatlah cara berambus. Apa yg dia tak puas hati lagi, tak tahu lah. Dulu bagi reason bodoh tinggalkan Emirates coz London bising, sekarang nie citer pasal policy AW plak. Memang mamat nie benggong plus bebal. Sah-sah memang dia tinggalkan Arsenal sebab duit... Cilaka ko Cleb... Tuiiiiiiii...

    ReplyDelete
  7. Bontot dia dh panas tu dok kt bench je. Tu yg byk masa nk mengumpat pasal Arsenal tu

    ReplyDelete
  8. Setan lagi dia kalau nak compare dgn assley charcoal... Sorg pembelot, sorg pembelit... Dua-dua aku bagi middle finger aku... Huhuhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil