Demi maruah dan Misi membalas dendam!!

Hari ini pukul 7.45 malam akan adanya perlawanan paling menyeronokkan iaitu pertemuan musuh tradisi iaitu Arsenal dan MU.. Arsenal akan bertandang ke Old Tradford dalam misi demi maruah dan membalas dendam.. (Misi Atikah)..

Arsenal akan ke Old Tradford tanpa kelibat penjaga gawang kita iaitu Manuel Almunia yang masih mengalami kecederaan.. Jadi nampaknya Fabianski bakal mengawal gawang kita.. Ia sudah semestinya membuatkan kita sedikit gelabah..

Namun di bahagaian hadapan kita bakal menyaksikan hero di Anfield iaitu Arshavin bakal bermain.. Nampaknya Arshavin masih sempat untuk menukar jersi dengan si Ronaldo tu.. Al maklumlah musim depankan Ronaldo akan ke Real Madrid..

Wenger menegaskan yang perlawanan ini kita perlu menang demi maruah kita yang semakin tercalar kerana kekalahan memalukan di tempat sendiri 2 kali berturut-turut.. Silvestre pula menegaskan perlawanan menentang MU merupakan penentu kepada kejayaan kita musim hadapan..

Pada Rafa Benitez dan Liverpool pula mengharapkan belas kasihan kita untuk membantu mereka dengan menewaskan MU.. Atikah harap kita akan menang perlawanan ini tapi bukan kerana membantu Liverpool tapi demi maruah dan juga membalas dendam dan x lupa juga menutup mulut pemain, fan MU dan pengkritik yang telah mencabar kewibawaan Arsenal..

Disini Atikah akan memberi bayangan kesebelasan utama hari ini..

FABIANSKI
SAGNA-----TOURE-----SILVESTRE-----GIBBS
WALCOTT-----FABREGAS-----NASRI-----ARSHAVIN
VAN PERSIE-----ADEBAYOR

SUB
MANNONE (GK)
DJOUROU
EBOUE
BENDTNER
VELA
DENILSON
DIABY

Atikah rasa inilah kesebelasan utama kita.. Atikah meletakkan Silvestre bergandingan dengan Toure kerana inilah kebiasaan Wenger meletakkan Silvestre pada pertemuan menentang bekas pasukannya ini.. Gibbs pula mungkin akan direhatkan dan memberi peluang kepada Eboue..

Atikah rasa kalau di bahagian tengah kita guna pemain macam tu gerenti kita punya midfield mantap.. Adebayor?? Atikah rasa kita patut beri peluang kepada Bendtner untuk beraksi sebagai kesebelasan utama dengan prestasi terkininya di ambil kira.. 3 gol dari 3 perlawanan.. Berbanding Adebayor yang langsung x meledak dalam tempoh 3 perlawanan itu.. Prediction Atikah Arsenal 3-1 MU..

Okey Atikah ada mendengar berita yang Ferdinand injured.. X taulah betul ke x.. Okeylah Atikah nak naik kereta api ke Old Tradford dah nie.. Jumpa anda semua di Old Tradford pada pukul 7.45 malam nanti.. Namun sebelum itu jangan lupa sembahyang Maghrib dulu!! Adios..

HAPPY TEACHER'S DAY!! Atikah mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua cikgu yang mengajar Atikah.. Kepada pengunjung blog ini yang menjadi cikgu, Atikah mengucapkan Selamat Hari Guru!!

Comments

  1. Fuck! Fabianski maen? alamat 5-0 lahh jawabnye//

    Nothing, but for me, Fabianski should improve himself! I mean, die yg cepat gelabah tu membuatkan kite yg unflappable nie jd gelabah :)

    ReplyDelete
  2. relaxlah ina bendtner.. die masih muda.. masih bnyk yang perlu die pelajari.. almunia pun mcm tu jugak dulu.. pertahanan pun satu dh tau die gelabah bknnya nk tolong.. menyusahkan lagi adalah..

    ReplyDelete
  3. emm kita x bleh nk salahkan fabianski je sbb dia masih cetek pengalaman..berikannya ms..sbnrnya kerapuhan bek arsenal yg mjdi pnyebab utama knp gunners kerap dibolosi.. game mlm ni mcm nk draw je..hnya keajaiban sj yg bleh memberikan kemenangan kpd gunners,on paper man u dah bleh celebrate mlm ni tp dlm bola sepak mcm2 bleh berlaku..

    apepun cantik kad ucapan tu..

    ReplyDelete
  4. mlm ni sume pakat tgk si silvestre tu men cane....stkat yg ak tgok game2 seblom ni..mamat ni la byk jd punce...so byk2 la maki si silvestre taik tu..

    ReplyDelete
  5. thanks onars.. haha.. kad je cantik.. hadiah x cantik.. hahah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil