Carlos Vela ke West Ham??

Okey bukannya West Ham nak beli Vela.. Tapi Gianfranco Zola berminat untuk mendapatkan khidmat Vela secara pinjaman musim hadapan..

Seperti yang kita tahu Zola merupakan penyerang terbaik Chelsea suatu masa dulu.. Jadi Atikah rasa Wenger mungkin tidak keberatan membenarkan Vela menyertai skuad bimbingan Zola itu..

Carlos Vela pernah dipinjamkan ke Celta Vigo, Salamanca dan Osasuna untuk mendapatkan permit kerja untuk bermain bersama Arsenal..

Vela jelas masih gagal untuk mendapat tempat dalam kesebelasan utama Arsenal.. Jadi Atikah rasa ianya sesuatu cadangan yang baik jika kita meminjamkan Vela ke West Ham..

Vela akan mendapat peluang untuk menunjukkan kehebatannya dan dengan bimbingan bekas penyerang Chelsea itu, Vela mungkin mampu menjadi penyerang paling berbisa suatu hari nanti..

Tapi seperti yang kita tahu Wenger bukanlah pengurus yang suka meminjamkan pemainnya ke kelab lain dan Wenger sendiri mahu mengilap bakat mereka.. Namun dalam kes kali ini mungkin Wenger akan meberikan Vela kepada West Ham.. Faktor utamanya ialah kerana pengurus West Ham ialah Gianfranco Zola..

Apa-apa pun apa pandangan anda tentang ini jika ianya benar?? Silakan postkan komen anda!! Adios..

P/S: Tengok video nie.. Drogba, Henry vs Ronaldo.. Siapa the true Dive??

Comments

  1. strker jmbu ni nk kne pnjm ker????
    ermmm...elok gk 2..hope mkin byk men mkin bgs..smpn pn tkt krat cm bayor..timba pengalaman g..jgn jual dh..

    ReplyDelete
  2. Aku rasa tak perlu loan Vela kemana-mana. Dia boleh turun utk Carling and FA cup. Kat tournament nie lah sesuai dia timba pengalaman. Simpson pun bagus gak semenjak loan kat West Brom, harap dia akan beri impak next season. Bagus gak kalau ada players England utk first team selain dari Walcott, Gibbsy dan Wilshere.

    ReplyDelete
  3. taik lalat atikah langsung x setuju.. hanya bermain untuk carling cup itu sudah semestinya.. fa cup?? mungkin tidak selalu..

    vela mampu untuk menimba pengalaman yang berguna dengan zola.. vela boleh mempertajamkan finishingnya dan menimba pengalaman yang secukupnya di west ham.. ia tidak merugikan kita.. malah ianya akan mendatangkan hasil yang lumayan pada kita pada masa hadapan.. sori eh taik lalat.. atikah memang x setuju..

    ReplyDelete
  4. biarlah dia pergi cari pengalamn lagi..umur masih muda..lgpun Musim depan AW nak beli penyerang...bertambah plak senarai simpanan....lagi satu tidak dilupan si fabianski tu...pg gilap bintang tu kilat2 dgn jadi keeper utama..bila banyak pengalaman baru balik arsenal...nanti mengelabah semacam je...AW cari sorang lg keeper yg bagus tp murah punye.....(tikah jgn marah ek)...

    ReplyDelete
  5. Takpe... Aku tak kisah Atikah, cuma bagi aku dia ada ciri-ciri super-sub. Vela adalah salah sorang favourite player aku, aku harap sangat dia tak loan kat mana-mana lagi pasni. And i hope nie semua rumours jer.

    ReplyDelete
  6. tak nak la Vela di loan kan. pace mamat nih bagus. aku setuju ngn taik lalat di bleh jd super sub.

    ReplyDelete
  7. vela??
    gi loan laa..leh timba byk pengalaman..
    lgi pon takat dok jd simpanan xde faedah nye..
    lgi pon finishing dyax bgussgt sbb x de pengalaman

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil