Biarkan Ia Berlalu...


Wah..bunyi tajuknya cam biasa jer..tp disebalik itu perasaan kecewa, geram, sedih, gundah gulana dan jiwa kacau melandai diriku dan para jemaah Gooner seantero dunia..UCL, competition yg paling berprestij di Europe terlepas dr tgn Arsenal dengan cara yg memalukan...1-3 dibenam oleh anak2 setan yg durjana...Ronaldog bersiar2 di taman(Park)..2 dr Ronaldog..1 dari Taman yg muka xmandi baru bgn dari tdoq. Alahai wenger, alahai Arsenal..apa sudah jadi..PBT asyik dop nganga ja...Saguhati utk Arsenal, PK from RVP...sob3..nak wat camna dah nasib badan...ish3 cobaan..

Gol 1st hasil kegelinciran dan kegelabahan Gibbs dibenteng kiri memusnahkan moral para pejuang kita...aku x salah kannya 100% sbb tgh lari laju pastu slip mana nak sempat bgn cover line...so fikir2kanlah..Ronaldog cukup cemerlang dgn aktiviti fav nya..DIVE..pastu dpt FK dan gol kedua...Almunia dah x sekental tin aluminium dah mlm nih..habis dikemikkan...senjata utama manyur adalah counter attack beriringan dgn larian2 deras dan pass accurate..player2 kita terkapai2 dan tercirit utk backup defend..dan berdesup gol ketiga dr Ronaldog hsil umpanan Ronny The Shrek..Umph..mengeluh je la aku..tgk kat kdi mamak ngan fan2 setan membanjiri meja2, terdiam la fan2 Gunners..apo nak dikato lai...

Satu lg aku dop tgk ref lahanat cam kena rasuah ngan PakGusar laa..bias kat manyur sayur...ref !st leg lg bagus neutral jer...ptuih punya ref..xtaula..itu pendangan aku jer..korang rasa camna plak..kad topup hotlink bagi kat fletcher tu memamg patut ar kan3...Adebayor xda pa pun drnya..gentel2 pastu no idea..buntu camna x nelajar kat sekolah jer...

Dr segi ball possesion, kita menang tp tiada penyudah mantap..satu dua je yg bleh membuatkan anak2 setan gelabah babi..Wenger aku tgk muka tekanan mesti dop pk apa dah jadi ngan cucu2 aku ni...Home beb kita kalah...aku dop rasa kita ada badi di gelnggang eropah..sampai semi sangkut..final..fail..repeat pun sama gak..haish,,camna la bleh jadik camni...Segala mcm x menjadi, nak kata nerves, suma player dah biasa ngan bahang2 camni..tp itulah bola sepak..apa2 pun bleh terjadi..sekian2 sahaja dari saya..TQ...No silverware, kebrgkalin star2 player kita nak blah dr Arsenal semakin cerah..Wenger dan konco2nya perlu buat post moterm utk kejadian mlm nih..Adios...moga2 season depan lebih baik dr season lani..eh td dah TQ ado lg ayat aku nih..hahaha..jgn Marah ar...sekian..ARGHHHH...geramnya aku...Eiii..aiii...hooi..sob2..emmm


Comments

  1. oi bodoh! toksah wat ayat bangang la..dengan reff2 pon ko nk kutuk..ko pandai sangat ke? da arsenal xpandai main so terima jela sial~ haha

    mmg cmni la klu peminat da bengang dgn 'team sampah' yang 6 tahun xmenang apa2..tutup je la blog ni weh..wat malu je kutuk2 team yang da menang dgn team SENGAL ko ni..haha

    malu aku dgn posting ko ni..nmpak sangat tak berakal..emosi je lebih..team lain pun kalah jugak tade nk mencarut2 mcm org gile mcm ko ni..haih! tukar team la weh..hertha berlin ke bota kanan fc ke LA galaxie ke..

    ARSENGAL bising je lebey weh..chelsea rilek je liverpool rilek je..hahahahah..

    ARSENAL LOSER~

    ReplyDelete
  2. hahahahaha,padan la muka kalah...ak nk tlng bg alasan np kalah,sbb arshavin x leh main...arshavin kn power...main kt home lak 2 kalah,yes yes yes...kesian die,kesian die,kesian die...bp lme ek arsenal x menang pape cup???ak rse dh lbih 3 thn kot...mak ai,bosan gler,baik x yh main bola...wtpe la krng sokong team sengal ni...x de faedahnye...

    ReplyDelete
  3. MUmnangBlakonBolelaMay 5, 2009 at 5:24 PM

    hahaa...korg kat atas berdua ni mmg syaitan yg diutuskan dr neraka ke?xboleh tgk arsenal power skit korg kutuk? sampai semi beb,ko kate xpandai main bola?aku rase pmain MU yg harga juta2 tu blom tentu layak sarung jersi arsenal.malah kau berdua pun jgn harap nk main utk arsenal.
    peduli ape kalau dh 3 tahun,4 tahun, 5 tahun xmnang piala. main setakat jaring gol dgn diving dan lakonan korang xyah bangga la wey...sama je dgn team2 bawahan epl tuh...bodoh gile korg sokong team syaitan yg suke berlakon ni,pastu bangga mnang piala....hahaha,dasar anak haram korg nih...mesti mak bapak korg bekas pelacur kan...jeles lah tu arsenal power ngan youngster. cuba korg buat team yg average 22 umur atau korg carila dlm mana2 team kat dunia ni yg leh main smpi stage semi ngan average player camni...jwpla wey anak haram setan wey??

    ReplyDelete
  4. pantat dtg cnila wey kalau berani!!

    ReplyDelete
  5. Sial MU..kutok2 plak pokirmak....menyibuk je kat blog Arsenal....wei, xde bloh sendiri ke???pundek btol...

    ReplyDelete
  6. abah ko nk bdoh kn org..
    kko m.u babi 2 hbt sgt ker???
    liverpool bdoh ko 2 pn ggit jri yoo taun ni gampang..

    ko nk ktuk pehal lak bai!!!!
    ko 2 cm pndai bona yo men bola...

    bantai skong setan 2 ko skali pn setan!!!

    ReplyDelete
  7. jgn dilayan ler anjing2 setan tuh..mrk2 suma mmg suka mnyalak rumah org lain..dah ilang akal..hahaha...kena ngan liv arituh pun terkedek2 van spen der be sar nak save bola...Almunia kami tipis2 nak save..hehehe...ha jawab2...

    ReplyDelete
  8. Hahahaha... aku ingat gooner yang akan emosi bila kalah tapi anak2 setan ngan sedara mara nya yang emosi... relex arr gooner jangan jadikan diri kita setaraf ngan mereka yang kelihatan pendek akal dan sentiasa irihati... seperti kata mereka arsenal dah beberapa tahun tak menang aper2 cup pun... tapi kaum kerabat setan nie masih lagi irihati ngan gunners nie, aku pun pelik...seperti kata meraka lagi, tak der faedah nyer sokong arsenal yang sentiasa kalah... tapi apakah faedah yang diorang dapat kalau team diorang menang... dapat kutuk team lain...hehehe kalau tu faedahnya tak payah tunggu menang pun dah boleh kutuk dah... nak suruh kita tukar team pulak... sorry ler gooner bukan nyer typical fan macam korang... agak2 nyer kalau team korang asyik kalah jer nanti tentu korang tukar team kan...kan...kan..

    kepada semua gooner harap bersabar... kita kalah pun kat semifinal bukan nyer kat group stage... lebih2 lagi yang main young guns so kita tunggu aje lah musim depan... okey

    ReplyDelete
  9. Wakakakakak... kerabat kambing kot zb, mcm dalam forum gak. Jenis poser, menyalak bila menang jerk. Siap tegur bahasa org, bahasa sendiri bagus sgt lerrrr... Adeyyyyy... peeerahhhhh...

    Tak jangan emo gooner, hanya segelintir jer fans yg peel mcm tu. Yang baru nak kenal dunia, ada byk lagi fan2 yg berhemah kat luar sana.

    Come on guys... Yg berlalu biarkan berlalu, takde masa nak bersedih. Mari kita sambung perjuangan menyokong Arsenal. Mari kita berkongsi idea dan pendapat tentang kelab yg kita sayangi...

    Jangan biarkan hidup anda diselubungi semi final CL... Hehehe...

    ReplyDelete
  10. yup...
    tol 2..

    mcm laa taun dpn xdo laie..
    moh kte caik pe mslh team arsenal skang ni...

    ReplyDelete
  11. hahahaha,tnggu thn dpn ek...
    ok la,tnggu je la,gigit jari ag la gamaknye...
    halamak,nk backup ag player muda 2,hahaha...
    gibbs 2 cm sje2 je jatuh cuak nye psl,hahaha...
    ni sume alasan org kalah...
    mcm2 alasan la,player muda la,itu la inila,hahaha...
    ak kt sni x nk crik gado,just nk bg idea skit,wenger kena wt sesuatu...
    dh x leh nk hrp player muda je,player muda x ckp pengalaman nk harungi game2 penting cm semi or final...
    wenger kne bli player yg berkaliber skit...
    ak just nk bantu ARSENAL je,baik hati x fan M.U ni,hahaha...
    kalo biar je ngn player muda,x leh nk wtpe la,terima lah kutukan kalo team anda kalah ek...

    ReplyDelete
  12. terima kasih ler atas idea ko tu yang penuh ngan sidiran, irihati dan hasat dengki... lagipun idea ko tu dah lama kitorang fikirkan... aku takut tahun depan kitorang tak gigit jari tapi ko yang gigit kaki kot... hehehe... by the way thanks for the idea..

    ReplyDelete
  13. wokeh..
    coz fan arsenal ni baik2 blaka trma je cdngn 2 wlaupn kte org dh taw bnde 2..
    tp xyh la nk "msk bkl angkt sndri"

    ReplyDelete
  14. Nak bagi idea eh, nak tolong eh... Tengok nick ko jer kitorg dah tau, kata-katamu itu penuh dgn dusta belaka... Hahahaha...

    Ada baiknya ko mencari idea bagaimana manure nak mengekalkan si ronaldiver tu kat trafford tua. Sekiranya dia terus kekal di sana, ini menunjukkan yg dia telah menderhaka kepada ibunya. Tidakkah ko merasa getarnya pabila ronaldiver berhijrah ke Real, mesti seluruh dunia setan akan cuak kan... Cheers mate...!!!

    ReplyDelete
  15. hahahaaa...
    tol 2 taik lalat...
    peh mkn dlm 2 poiek...
    pdn mko kau setan merah..
    weh g suoh park 2 mndi laa..
    adoiyai sodih den tgk ehh...haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil