Bendtner meminta maaf!!

Fuhhhhh..... Cukup memenatkan Atikah.. Baru je sampai Kenya untuk menziarahi seorang peminat Arsenal yang bertindak nekad dengan mengantungkan diri selepas kekalahan Arsenal semalam.. Dahla polis x bagi kebenaran dekat Atikah buat cerita pasal dia.. Ahhhh.. Penat.. Sampai2 je dekat sana Atikah dapat call dari Utara London pulak..

Bergegaslah Atikah cari teksi nak pergi ke lapangan terbang.. Nasib baik ada 1 tiket kosong.. Atikah terus je ambil tanpa fikir 2 kali.. Duduk dalam kapal terbang Atikah pun fikirlah malam nie nak tidur rumah sape eh?? Duduk dengan Nasri.. Nanti kene tangkap pulak.. So Atikah fikir nak menginap dekat rumah Van Persielah untuk menjimatkan kos daripada duduk dekat hotel.. Hahaha.. Boleh jumpa isteri die lepas tu main dengan anak Van Persie.. Yelah alang2 dah ke London baik duduk sana 2-3 hari..

Sampai je dekat airport Atikah pun cari teksi nak pergi ke rumah Van Persie.. Fuhhh.. Nasib baik drebar teksi nie tau mana rumah Van Persie.. Sampai je dekat sana isteri Van Persie menyambut kehadiran Atikah.. Atikah pun masuklah sampai makan sekali.. Haha.. X tahu malu langsung.. Atikah pun cakaplah dekat Van Persie yang Atikah nak jumpa Bendtner.. Van Persie pun bawaklah Atikah naik kereta dia pergi rumah Bendtner..

Sampai2 je Atikah cari Ina Bendtner dulu.. Tapi x de pun!!!.. Hahah.. Bergaduh dengan Bendtner ke Ina Bendtner?? Okey Atikah pun terus je menemu ramah Bendtner tentang kes die ke kelab malam selepas kekalahan semalam..

S: Kenape agaknya Bendtner ke kelab malam semalam?? Seperti yang kita tahu Wenger tidak suka salah seorang dari pemain dia ke kelab malam..

J: Okey sebenarnya saya terlalu sayangkan Arsenal.. Dan saya sungguh kecewa apabila Arsenal tewas semalam.. Mara ke Final Champions League merupakan impian saya.. Sebab itulah saya terlampau kecewa..

S: Okey ape kata anda kepada kelab dan peminat anda??

J: Walau bagaimana besar sekalipun kekecewaan saya.. Saya x sepatutnya berperangai sebegitu selepas perlawanan.. Saya mungkin masih muda.. Tetapi kesalahan ini memang membuatkan saya betul2 menyesal.. Saya tidak boleh mengubah apa yang telah berlaku.. Jadi saya berjanji akan menumpukan pada 3 baki perlawanan musim ini.. Bermula dengan menentang Chelsea.. Dan saya betul2 meminta maaf kepada peminat dan kelab kerana perangai saya ini..

S: Apa komen anda mengenai seorang peminat Kenya mengantungkan diri selepas perlawanan semalam??

J: Apa?? Ada orang bunuh diri?? Kenapa dia x ajak saya?? Heheh.. Gurau je.. Okey saya harap peminat Arsenal di seluruh dunia janganlah buat perkara2 sebegitu.. Isthifar banyak.. Ingat Allah..

Ish3.. Bendtner nie Islam ke Kristian?? Nie mesti Ina Bendtner ajar nie.. Okey sampai disini saja laporan Atikah dari rumah Bendtner.. Atikah nak pergi rumah Fabregas pulak.. Nak bagi hadiah hari jadi dekat dia sambil tanya beberapa soalan dekat kapten kita itu.. Okey kita berjumpa lagi dalam lintas langsung akan datang di utara London.. Assalamualaikum.... Adios.....

P/S: Nie blog baru Atikah.. Tapi Atikah tetap stay dekat blog nie.. Cume saje je buat blog sendiri.. Jadi rajin2kanlah diri anda ke blog nie.. Tapi sorilah x brape bagus sangat.. Masih dalam progress...

Comments

  1. dinda tikah....
    sbenarnya lepas abis game tu..
    kanda yg ajak bentner g klab malam...
    just nak reliss tensyen...
    tp kami minum ayaq oren bancuh sambil isap rokok sorang skotak lebih..
    sambil tgk org dok menari..
    kami x buat apa pun.. pastu main dam aji ja...
    time tu kami sembang la jugak bab2 game tu..
    mmg kami prast... tp nak wat gumana..tadak rezki..
    taun depan... kanda yakin.. kita akan jd yg terbaik..
    pssttt... kanda bisik kat bentner... suh dia blah dari arsenal... p la mana2 kelab pun.. heheh.. sbb kanda sebenarnya tak minat langsung mamat tuh...
    kalu bleh nak suh wenger ambik player prancis smua masuk skuad arsenal.. baru gempak... wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. ish3 x baiklah achabing... nnt ina bendtner marah.. bendtner tu okey ape kalau nk dibandingkan dgn adebayor.. bendtner rajin skit walaupun tendang ke laut.. tapi si adebayor nieh gila punya malasnya.. lepastu tendang pun merapu..

    ReplyDelete
  3. Perhatian...

    Admin, author dan semua fans gunners...

    Aku nak buat penjelasan nickname semutipoh tu adalah nickname aku dalam satu forum. Disini aku menggunakan nickname taik lalat coz gmail aku mengunakan ID tu.Ada sorg fans chelshit(tapi kat sini dia mengaku fans manure) telah menggunakan nickname semutipoh coz dia datang dari forum yg sama dimana dia menggunakan nickname dharmabull di forum itu.

    For your info, aku telah up link blog nie di thread gunners dalam forum itu utk mengajak semua fans gunners di situ sama-sama memeriahkan blog nie. Apabila dia (dharmabull) mengetahuai wujudnya blog nie lalu dia cuba mengelirukan fans2 gunners disini dengan menggunakan ID semutipoh b. dharmabull...

    Kalau korang perasaan, semasa mula-mula aku komen dulu, aku ada letak signature semutipoh (MKF Gooners) disetiap komen aku. Diharap korang tak keliru kerana semutipoh dan semutipoh b. dharmabull ada dua org yg berlainan.

    Sekian. Terima kasih

    semutipoh (MKF Gooners) @ taik lalat

    ReplyDelete
  4. Ya..ya... aku boleh mengesahkan perkara yang semutipoh@taik lalat katakan tu, yang seperti nya ada org yang cuba membuat kekeliruan disini...dalam satu forum yang lain Semutipoh(Taik Lalat)adalah Gunners fan dan Dharmabull pulak Chelshitt fan mereka adalah org yang berbeza... sebab tu aku teperanjat (tapi bukan beruk) bila ada nickname semutipoh b. dharmabull pastu mengaku anak setan merah pulak... tak tahu ler kalau ini memang anak setan merah dari forum kami tu yang cuba mengelirukan kami dgn menggunakan nama semut dan bull sebab Taik Lalat ada membuat link dalam thread kat forum tu...

    Kalau betull ko nie si Bull... ko memang ler Typical Plastic Fan... ko boleh ler cium molot ngan si kambing dalam forum tu... hehehehe

    ReplyDelete
  5. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1177834/PICTURE-SPECIAL-Arsenal-stars-late-night-Bendtner-sees-Nicklas-drop-trousers-Gunners-pants-Euro-display.html?ITO=1490

    Shit! Why my Nicklas did that? Frust sangat ke die? That was really annoyed meeeeee!!!

    ReplyDelete
  6. wokeh taik lalat..
    kesetiaanmu x akn d ragui...hehe
    sbr je lahh..
    setan ni mmg ske kcau org..
    lg2 setan merah..
    tah ape yg die iri ati sgt pn xtaw..

    ReplyDelete
  7. Ina Bendtner... Itu bukan lah The Dane pujaan hati ko, tgk betol-betol pictures tu. Aku noticed benda nie smlm, ada fans gunners inform kat website tu yg mamat dlm pictures tu pakai cincin kawin. Bila masa plak Bendtner kawin...????

    So... Jangan terpengaruh dgn pictures tu, ianya hanyalah satu propaganda dari pihak2 yg tidak bertanggungjawab.

    z_b bro... kambing sinonim dgn ketawa wakakakakakaka nya... lembu plak ketawa kuheh.. kuheh...

    ReplyDelete
  8. Seriously, I know the guy in the picture is him. The blond hair and the face are same.
    seboleh bolehnye tk nk caye but that's the fact and I heard that Nick probably will receive some punishment from the boss!

    shit kot?

    ReplyDelete
  9. Ok... Dah keluar pun statement dia kat Arsenal website . Semlm tak official lagi, tu yg aku pun tak caya.

    Nicklas Bendtner - An Official Statement.

    "I love this club and was so disappointed to lose against Manchester United last night. Reaching a Champions League Final is one of my biggest dreams and getting knocked out was a massive blow.

    "However, no matter how disappointed I was, it does not excuse my behaviour later in the evening. I may be young but my actions were a poor error of judgment and something I deeply regret. I want to apologise to the Club and the fans for letting them and myself down.

    "I cannot change the past but will learn from my mistakes. Tuesday night is behind me now and I want to use my energy to fully focus on our three remaining games this season, starting with Chelsea on Sunday."

    ReplyDelete
  10. saper plak bull ni? ntah aper2. tikah apsl x tampal gambo bendtner kena cekup kat nite klub?? siap tunjuk spenda dia lg tu. boleh buat bahan tikah wakakakaka

    ReplyDelete
  11. x naklah semutipoh.. memalukan... heheheh.. atikah tulis artikel nie pun daril official statementlah nie.. ina bendtner!!!!! what a shame!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. x die hard fan la hang ni tikah. kalo btl2 die hard fan msti hang suka depa buat lagu tu. nama pon die hard fan hang kena la menyokong wlpn depa tnjk spenda. xkn nk sokong mas depa time baik je

    kalo tikah dan ina bedtner nk tgk aski spenda bendtner, aku bley tolong tampal. bley buat bahan mlm2 wakakakaka

    ReplyDelete
  13. hey atikah. tau tak sebena benanye lahh kan, Ina tk bace sebatanh haram pon ape yg atikah tulis :P
    and then I just noticed that you wrote my name in the entry. haha. Never taught him to be a Muslim :)

    ReplyDelete
  14. heheh.. ina bendtner dh alang2 atikah tulis pasal bendtner baik sebut sekali nama ina bendtner.. lain kali bacalah..

    hg baru tau ke semutipoh.. ish3.. ketinggalan zaman betul.. mmglah atikah die hard fan.. bkn mcm hg.. mu klh nnt x mengaku pasukan.. hahaha...

    ReplyDelete
  15. betul ke yg atikah tulis nie??mcm merapu je

    ReplyDelete
  16. ish3.. buat ape atikah nak menipu fan arsenal?? Atikah pun fan arsenal jugak.. ini bukannya khabar angin.. semuanya benar-benar berlaka.. dan segala permohonan maaf itu atikah petik dari kenyataan rasmi bendtner..

    tapi bab atikah tanya dekat bendtner tentang komen anda selepas seorang peminat arsenal mengantungkan diri tu.. atikah tambah je.. tapi yang lain2 tu semuanya betul..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil