Adebayor Mengutuk Wenger

Kringgg3... Ish3.. Sape pulaklah telefon Atikah nie.. Menyibuk je.. X senang Atikah nak pergi rumah my idol si Fabregas nie.. Heloooo... "Siapa di sana Atikah di sini"... "Halo".. "Atikah nie Adebayor lah".. "X kenal ke??".. "Ohh".. "Ade".. "Kenape call??".. " Dengar cerita Atikah dekat London".. "Betul ke"??.. "Ia lah".. "Nak pergi jumpa Fabregas nie".. "Cepat sikit cakap kenape Ade call Atikah nie".. "Macam nie".. "Ade ada benda nak cakap sikit lah".. "Boleh jumpa x?? Dekat taman berdekatan dengan rumah Fabregas??".. "La alang2 dekat dengan rumah Fabregas kenapa x jumpa dekat taman rumah Fabregas je??".. "Ini perkara panaslah".. "Atikah boleh dapat hak perjanjian eksklusif nie".. "Kalau x Ade panggil Param Singh Thalia ayarmo".. "Take or leave".. "Ish3 pandai betul Ade nie ugut Atikah".. "Okey3".. "Jumpa sat lagi".. Okey??".. "Okey"..

Ish3 mana pulaklah si Adebayor nie.. Ntah2 dah pergi jumpa
Param Singh Thalia ayarmo.. Ha.. Panjang pun umur die nie..

S: Ape ke sebabnya Ade panggil Atikah nie??

J: Ni macam nie.. Ade dah sakit hatila dengan Wenger tu..

S: La.. Kenapa pulak??

J: Macam nie.. Bagi Ade Wenger punya polisi nie patut ditukarlah kalau nak menang piala next season..

S: Maksud Ade?? Polisi yang mana satu nie??

J: Alah polisi pembelian pemainlah.. Mana lagi.. Ade rasa Wenger perlu berbelanja lebih sikitlah waktu transfer window di buka nanti..

S: Bukankah kita nie kan bukannya pernah dapat banyak duit sangat pun nak beli pemain.. Tu pun Kroenke nak bagi 40 million waktu transfer nie.. Mana cukup.. Kalau jual kau bolehlah dapat 30 million sooo kita ade 70 million.. Tu baru cukup.. (terang2 tu cakap ngan adebayor..)

J: Ape jual aku?? Aku nak stay dekat Emirateslah.. Waktu Ade datang sini orang cakap Ade boleh menang sesuatu.. Tapi sampai sekarang nie x satu piala pun x de.. Jadi Ade nak stay dekat sini next season dan berjuang habis-habisan untuk menang sesuatu musim depan..

S: Tapi bukankan last season Ade nak blah dari Arsenal??

J: Macam nie.. Arsenal dah jadikan Ade pemain penyerang yang terhebat (hebat sangat ke?) so Ade nak balas balik apa yang mereka bagi dekat Ade.. Dan Ade berjanji yang Ade akan menjadi pemain Arsenal musim hadapan 100%..

S: Lagi ape komen anda berdasarkan sebuah akhbar Itali yang menyatakan yang Ade hampir menandatangani kontrak dengan AC Milan?? Dan kontroversi tersebut jelas membuatkan peminat Arsenal marah..

J: Itu tidak benar.. Ade gembira bersama Arsenal.. Ade akan tunjukkan komitmen Ade kepada kelab dengan menunjukkan sesuatu kepada peminat yang bertapa hebatnya Ade musim depan..

S: Lagi apa janji anda..

J: Saya akan menunjukkan karakter, personaliti dan segalanya kepada kelab.. Saya sudah mencuba dengan sebaik-baiknya pada setiap perlawanan dan memandangkan banyak kecederaan yang dialami Ade ia ternyata menganggu Ade musim ini..

Wenger sekarang ini sedang menimbang kemungkinan merombak seluruh pasukan pada musim panas ini dan jutawan Arsenal pula bersedia memberikan dana perpindahan yang mencukupi untuk transfer nanti.. ( dapat mesej dari ejen Atikah )

Eh okeylah Ade.. Atikah nak pergi serang rumah Wenger pulak.. Ada benda nak tanya nie.. Bye Ade.. Good Luck untuk next season..

Atikah pun suruh drebar teksi Atikah memecut ke rumah Wenger.. Fuhh... Sampai jugak akhirnya..

S: Wenger.. Dengar cerita anda bersedia membeli pemain yang berkaliber pada musim perpindahan nanti.. Betul ke??

J: No komen please.. Aku tengah pening kepala nie nak fikir sape aku nak beli.. Sape nak keluar.. Nak beli ke x nak?? Ahh.. Pening3.....

Okeylah Wenger Atikah malas nak kacau.. Atikah nak naik teksi dululah nak prgi rumah Fabregas.. Tapi sebelum tu Atikah nak call Fabregas jap..

S: Fabregas dengar kata kau nak blah dari Arsenal selepas kekalahan ini?? Betul ke??

J: Saya x tahula Atikah.. Macam2 boleh berlaku musim panas nie.. Ramai yang sangka kami akan stay.. Tapi ramai pemain yang tinggalkan kami.. Apa yang Fab tahu ialah kita perlu melakukan perubahan drastik musim depan.. Tempat keempat x mencukupi..

Okeylah Fab nanti Atikah datang kita cakap lagi.. Buat habis kredit je.. Tunggu okey.. Okey sampai di sini dulu lintas langsung dari luar taman rumah Fabregas ke rumah Wenger dan di dalam teksi.. Jumpa lagi di rumah Fabregas sebentar lagi

Comments

  1. Sudah lah bull... Ko sorang jer kat forum tu yg peel mcm nie... Hati busuk, jiwa kacau...

    Rentikan lah lakonan ko tu. Gi cari blog chelshitttt, kat sana ko boleh bagi idea dan bertukar-tukar pendapat. Usah buang masa ko dgn mengutuk kat sini...

    ReplyDelete
  2. tikah,ni artikel betol ke @ rekaan??? semacam je ayatnye smpi atikah pi jumpa adebayor la,AW,RVP la siap berbalas jawapan dan soalan lagi...Are u okey Atikah??? ke dh kena penangan angau kekalahan Arsenal jugak ke?? nampaknya besi_achabing tak baik2 lagi dari kena angau...masih lagi berdinda kanda dengan atikah ni...jelousnya...nanti aku cari ubatnya...hehee.....

    ReplyDelete
  3. Alloo taik lalat.... biarkan jer dia tu penat nanti dia senyap ler tak kira ler... dia tu bull ker kambing ker perangai memang sama... macam binatang baik kat sini atau kat forum lagi satu tu... tak pun dia nie si penjaga dia tak?? siapa lagi kalau bukan si Insaf.... hehehehe...
    yang best ko nie ko sokong MU tapi ko suruh arsenal blah... excuse me nie blog arsenal... jadi faham2 ler

    ReplyDelete
  4. Bedebah ko kambing, ko takut nak masuk forum sbb bila manure kalah ko hilang. Players manure pun ko tak tau, mengaku fans manure. Ko lah fan glory hunter, poser dan fan instant.

    Ko laga kan aku dgn bull eh. Ko gunakan nick aku dgn nick bull eh. Macam sial peel ko, perangai mcm kanak-kanak ribena... Damn you kambing...

    ReplyDelete
  5. aikk lalat ni kuat emo la. ntah per2 ntah. nk jd kamben plak ke?? x puas ke jd lalat punyer taik?? wakakaka
    ssh ke jd semut mcm aku. nk x? aku semutipoh. ko plak semutplastik. baru la couple sejoli muahahahaha

    ReplyDelete
  6. Got damn... Bukan kambing zb... Budak tu rupanya... Napalah aku layan... Bodonya aku...

    ReplyDelete
  7. tu aku cakap ngan ko jangan layan... bila penat nanti dia berhenti ler... kanak2 spastik katakan... tak der org lain yang cite pasal flag kat dalam thread gunners forum lagi satu tu...

    ReplyDelete
  8. lalat punyer taik. sudah2 ler tu. terima la hakikat yg aku ni semutipoh.

    ReplyDelete
  9. woi semutipoh........ lantak atikah lah ade bahan ke x de ke.. hg peduli ape.. bukannya hang fan arsnl pun.. lagi satu artikel nie bukannya atikah main merapu.. atikah mengambilnya dari sumber yang benar.. ala idhassano saje je berangan ke arsenal.. tapi percayalah segala yang dikatakan adebayor tu.. semunya benar2 belaka.. trust me idhassano pleaseeeeeeeee..........

    ReplyDelete
  10. jgn la marah2 tikah oii. kalo hang marah gak, aku bg spenda bendtner. xpon spenda abebayor miahahahaha

    ReplyDelete
  11. atikah punya pasal abang percaya....hehehe.....(jgn marah ek achabing) Best gak baca artikel tu.rasa macam betul je...hilang sedih seketika....pandailah atikah ni...

    jgn layan sgt fan MU tu..saja dia nak provoke....perangai macam budak2 MU kt opis aku ni...biarkan dia terjun dengan setan2nya.....

    ReplyDelete
  12. Atikah... Sabar dan teruskan usaha anda. Keep up a good work.

    Aku kenal sangat sapa dia, jangan layan. nama jer insaf tapi peel mcm toot.

    ReplyDelete
  13. betul tikah. kalo hang ptutih asa. xdpt la spenda bendtner xpon spenda kotak2 adebayor miahahahaha

    bagus la taik lalat dh insaf. kalo dh insaf, jd la semutplastik n join sama aku. aper barang jd lalat punyer taik

    ReplyDelete
  14. woi semutipoh.. aku x minat bendtner or adebayorlah.. aku minat fabregas.. faham x?? F A B R E G A S.. apelah.. buta punya semutipoh..

    thanks idhassano and taik lalat.. idhassano baik hati2.. nnt kalau achabing dgr habislah kena belasah.. hahaha

    ReplyDelete
  15. atikah jugak x kan putus asa nak mengutuk dan mencaci peminat yg bukan fan arsenal.. dasar bangang tu bangang jugaklah.. menyibuk je..

    ReplyDelete
  16. kalo esok lusa farbegas join man utd a.k.a the greatest in the world mcm mana plak tikah oii?? farbegas pon ckp dia minat man utd. aper lg tikah.... wakakaka

    aku ada stok spenda farbegas yg sebulan x basuh. ang mau ka?

    ReplyDelete
  17. Ehh semutipoh... rupa2 nyer ko nie pengumpul spender ya... tapi yang pelik nyer ko tak kumpul ker spender player2 setan ko tu... nie star2 gunners punya spender pulak ko kumpul... lain macam jer hobi ko nie... jangan ko nie salah seorang pahlawan melayu yang keluar dalam 3gp tu tak..... kutheh... kutheh... kutheh

    Sesiapa yang ader hilang spender terutama mereka yang ade kaitan dengan arsenal... sila berjumpa abg semutipoh a.k.a setan spender merah... kutheh... kutheh... kutheh...

    ReplyDelete
  18. Kehkehkeh... Fetishism with Arsenal players underwear. Budak-budak bro, akal pendek.

    ReplyDelete
  19. aku bkn pengumpul, aku cuma pemberi spenda jer. maklum la aku pon kat north london. lgpun ni utk awek la. buat pe nk simpan. kan ke skrg tgh femes aksi player arsenal tayang spender. kena celebrate la kalo ko fan arsenal

    fans arsenal sumer mari la korang tayang spender mcm si bendnter hasil produk akademi arsenal yg femes skali kat dunia miahahahaha

    ReplyDelete
  20. aper la fan arsenal ni. nk kena ada back up baru nk post. mcm budak2 kena kejar dgn babi miahahahah

    ReplyDelete
  21. lagi pun apa salah nyer nak tayang spender... diorang kata kat sana kan biasa....ehh ko kat north london pun tak tahu... yang tayang spender nie mesti hebat macam superman... itu kan kartun kesukaan bendtner... mcm ko cakap gunners sekarang nie kan dibarisi oleh budak2 so biar ler dia ikut idola superhero dia... ko mesti minat kartun shrek sebab makhluk nie pun suka collect spender.... kutheh... kutheh... kutheh

    ReplyDelete
  22. wakakaka bila masa plak aku ckp dia ni budak2?? miahahaha kuheheh kuheheh

    aku x minat shrek la. aku minat man utd the greatest team in the world. mcm si farbegas ckp tu la

    ReplyDelete
  23. zb... Nie mesti kes aku citer kat ko kat sini pasal kaki provoke dah post kat thread gunners smlm... Terus create account gmail guna nick aku... Rajin sungguh dia, gigih nk memporak perandakan blog org...

    ReplyDelete
  24. kaki provok la lalat punyer taik ni. sudah2 la tu. ke ko pon mengidam nk spenda bendnter gak tu yg x hbs2 melalut tu?? utk ko aku bg spesel punyer. stok x spenda x basuh sebulan ada skit2 kaler coklat. ko msti terharu

    ReplyDelete
  25. tak der ker semutipoh... baik ko check balik semua post ko ari nie mesti jumper... bak kata taik lalat ko kan rajin... takkan rajin kumpul spender jer tapi check post sendiri tak nak... kutheh... kutheh... kutheh

    ReplyDelete
  26. aiseh byk btl la kaki belit kat sini. asik kena belit2 jer. tu la nasib seekor semut. kalo aku jd lalat, msti dpt terbang sebebasnyer

    ReplyDelete
  27. hahaha..... kalau ko jadi lalat aku pasti ko takkan terbang bebas sebab ko pasti asyik sibuk nak hinggap kat spender org jer.... hahahaha... kuheh... kuheh... wakakaka... miahahahaha.

    ReplyDelete
  28. oitt lalat punyer taik. tgk dia ni hina spesis ko. aper lg kasi selesema satu....

    ReplyDelete
  29. aku tak hina dia lah... aku cuma hina ko... tu pun ko tak faham atau tak reti baca... rupa2 nya kaki belit yang ko maksud kan tu adalah ko... hahaha... dah jadi semut nak jadi lalat pulak... kan bagus ko jadi spender... kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  30. mak aihh gelebah juga ko ni wakakakaka

    org suka belit kita kena la belit. spenda x bley la tu trade mark arsenal. nnti ada org marah, ko gak gelabah kuhehe kuhehe

    ReplyDelete
  31. bila masa pulak aku nak marah... ko baca post aku satu ari nie ader ker aku marah... lantak ko ler nak jadi aper pun... cuma aku mentafsir ape yang akan ko akan buat kalau ko jadi benda2 tu semua... hahahaha

    tak der org nak gelabah nya bila ko guna nickname spender tu... sebab setahu dan sepanjang aku jadi gooner nie arsenal tak pernah guna spender buat trade mark belit betul lah ko nie... tu lah ko bukan fan arsenal mana tahu pasal arsenal... huhuhuhu

    ReplyDelete
  32. woi semutipoh.. hg nie ketinggalan zamanlah.. die skrg nie lebih berminat nk ke spain.. bukannya ke manchester.. ish3.. betul2 ketinggalan zaman.. dan lagi satu dia dh tau apa yg akn terjadi padanya kalau ke mu.. seorang kapten arsenal x kan pernah menjejakkan kaki ke mana2 pasukan di englandlah.. tahun lepas fabregas kate die nk pulang ke kpg halamannya iaitu ke kelab barcelona.. bukannya mu.. ish2 pekak dan buta betullah hg nie..

    ReplyDelete
  33. aisey tikah. hang bley percaya ka kata2 si farbegas tu?? mmg fans arsenal ni senang kena kencin la. dh luper ka dulu king kong onry kabo yg dia nk stay kat arsenal for life la kunun. last2 dia pon sedar kesilapan dia stay kat arsenal. lps tu blah ke barca. miahahaha

    nk satu kes kencen, mcm prof klon ckp sblm lwn mighty man utd. we gonna produce magnificent la kunun. smpai bednter kencin pon x tutup seluar nmpk spenda kuheh kuheheh

    ReplyDelete
  34. Aii bleh plak korang layan makhluk ciptaan Allah ni..

    ReplyDelete
  35. peh menyirap lak aku tengok semutipoh ni..
    abih hru-hara home arsenal nii..
    dsar setan merah tol laa..
    xbleh tgk org bhgia ckit..
    sbnr ehh ko semutipoh rsaukn coz ronaldo ko 2 nk brambus dri m.u 2 kn..
    dh2 nh amk spenda aku ni g men jejauh g!!
    heboh bona nk men spenda..hmpehnye setan merah

    ReplyDelete
  36. woi semutipoh.. mmg kami semua percaya dekat pemain arsenal.. bkn mcm hg pa.. 1% pun x percaya dekat pemain hg pa.. hg x payah nk merepek.. mmglah henry masih stay.. die dh jadi lagendalah semutipoh bangang oi.. sekurang-kurangnya die x pergi ke mu babi tu.. fabregas pun x kan lah..

    siape ckp fabregas ataupun kesemua pemain arsenal akan mengantung boot dkt emirates?? arsenal sebuah kelab yang mencungkil bakat baru dari seluruh dunia.. mereka semua blah sewaktu usia 28 ke atas.. lain kali kalau x tau pasal arsenal x payah nak menyibuk..

    lagi satu fabregas kata dia nak balik ke spain.. bukannya manchesterlah bangang oi.. pekak ke butalah hg nie..

    ReplyDelete
  37. hahaha...
    bkn batu jer tp kayu skali..
    xtaw pe tp ckp cm tau sme..bengong!!!

    ReplyDelete
  38. terima la hakikat sumer tu.kaco jiwa fan arsenal. belum aku bw lg red army lg. konfem lg parah sakit jiwa nnti wakakaka

    arsenal ada legend ka?? setau aku fan arsenal la legend. legend booo players n x reti nk support team smpai kena bg free plastics flags kuheh kuheh

    ReplyDelete
  39. agk ehh ko ni x konyang g kno maki ni..
    ko 2 yg xpt trima hakikat yg fan arsenal still setia n bhgia ann..
    cbk nk rsak kn rmh tgga org..
    dh xpyh laa nk tnjk bodoh kt cni..tgglkn la ckit utk fan m.u ko 2..
    cian ko ann..t'pkse tmpang kt cni nk bebrk..
    ish3x

    ReplyDelete
  40. bodoh...yg merata2 player arsenal dan bekas player kt epl tu sume produk arsenal la semutipoh...ko ni wat malu org ipoh je...bg free bkn sbb xde org support bingai,itu tandanye kelab mnghargai peminat.bli tiket dpt flag free.pakej la tuh.chelsea pun pnah buat. MU kau tu ade buat ke?? hahha..xde ke?kakakakakaka...dhla miskin...owner buta bola lak tuh...ko nk bdebat ngan aku maila lobahgooner. tgk kau layak x jadi barua ferguson. xpun ko layak jadik setan sbagaimana team ko nyer maskot tuh...haha...setan...setann...setan...setan tugasnye menyesatkan manusia.jgn anda tpedaya ngan semutipoh ni krn dia adalah setan spesel yg diutus dr ferguson bapak kpd ronaldo bapok pondan blakon xdpt2 award tuh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil