Ada Arshavin Ada Gol


masa bertemu portsmouth semlm, aku xmenyangka lineup pak wenger kita sebegitu rupa..dasyat beb wa cakap lu...3 -0..MU lahanat apecer, 2 bijik jer,dah la player experiences suma...xpatut2...si ryan giggs dapat award player terbaik season nih lg la xmunasabah..ape sgtla dia perform itu MU sayur tu..England FA memeng bias ar kat manyure sayur ngan si idung merah x senonoh makan chew buang atas padang...ish3..beralih kpd citer kita, THE RUSSIAN MAFIA memang kena masuk squad bedilan paling terhandal seantero dunia nih..huhuhu. sejak kita melanda krisis peluru meriam kehabisan stok dlm EPL aritu, pak wenger telah mengimpot peluru dr Rusia. Arshavin beri impak besar kat Gunners. sejak dia join arsenal, setiap game musti ade goal. dia klu x skor mesti assist. awal2 tu biasa ar xmenyengat lg kan. bila dah panas, dia mula tunjuk siapa arshavin sebenarnya. Walaupun arshavin umurnya dah lanjut, tp masih sempat utk beri kuasa yg baik punya kat Arsenal.

Itu lah Andrey Arshavin, paling best dia skor 4 mase lawan Lpool. Muka depan paper sukan "liverpool 4 arhavin 4". hahaha..mana nak cari tuh...aku tgk tgh2 pagi buta bercekang mata memang x sia2 aritu walaupun seri. kitaseri sebab defend haru biru time tuh..So, kawan2 adakah anda setuju apa yg aku dop berceloteh ni..hahaha. for the next game lawan manyur sayur tuh, aku harap kita mengulangi history 2006, tp bukan resultnya..kita bakal mengubah suasana bola sepak sekarang ni..kanak2 ribena arsenal bolah menggoncang dunia bola sepak eropah...jeng3 tamat. ape2 hal comment yer, aku the new comer for this blog..ok cau...zass..layan...




Comments

  1. si idung merah x senonoh makan chew buang atas padangis it Fergie? haha mcm best pulak org lable die as hidung merah :P

    haha layannn laahhh setuju. si sayur lembikkk tu nanti kalah nyahhhh. don't be worried about that ;)

    Goshhhh! the stunted-arshavin tu comel gile. dari dulu agaknye mmg ketinggian die macam tu jek ekk :P

    ReplyDelete
  2. caya lah.. artikel yang mantap!!

    ReplyDelete
  3. Afham-tula pasal. nie artikel yg gerek, slambe jek :)

    ReplyDelete
  4. AmyRule dah blaja.. kan da jadi.. selamat mengepos mende2 best..

    ReplyDelete
  5. caya la armyrule, bertambah meriah blog ni nampaknya.. pasal arshavin tu mmg btl la bai, dia mmg assist yg plg caree penah aku tgk slain fab4..aku hrp dia dpt tunaikan hajat besar dia nak tukar jersi ngan filem star si cr7 tu nanti..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil