4 pemain simpanan Arsenal bersedia untuk dipinjamkan

Skuad simpanan Arsenal boss, Neil Banfield mengaku bahawa 4 pemain bintang dalam pembikinan Arsenal, Mark Randall, Gavin Hoyte, Nacer Barazite dan Henri Lansbury available untuk dipinjamkan musim panas ini..

Reserve team boss, Banfield rasa inilah masanya untuk Mark Randall untuk berfikir tentang masa depannya.. Beliau berkata, "Seterusnya Mark Randall perlu untuk bekerja keras semasa pre - season, impress the manager dan mungkin keluar untuk dipinjamkan musim depan untuk developmentnya.."

"Meraka perlu langkah seterusnya, mereka ada masa sebanyak 18 bulan pada tahap ini dan mereka perlu pergi at the sharp end.. Ia pergi untuk pemain seperti Nacer Barazite, Gavin Hoyte dan Henri Lansbury"..

Atikah rasa mereka semua ini patut dipinjamkan ke kelab lain selama 1 musim untuk mendapatkan pengalaman.. Dan perkara ini mampu untuk menguntungkan kita dengan apabila mereka kembali dengan pengalaman yang cukup kita x perlu lagi x mempercayai mereka.. Harap2 pasukan yang nak dapatkan khidmat mereka nanti ialah pasukan yang akan memberikan mereka peluang bermain hampir kesemua perlawanan..

Dalam cerita lain pula Wenger akan bertemu peminat esok untuk menjawab segala pertanyaan peminat di Emirates Stadium.. Okey Senderos dilaporkan bakal dijual Wenger dan Aston Villa dilaporkan berminat untuk mendapatkan khidmat Senderos untuk mengantikan Martin Laursen.. Adios..

P/S: Nanti Atikah akan cuba dapatkan cerita pasal pertemuan Wenger dengan peminat di Emirates Stadium petang esok..

Comments

  1. ok sgt tu atleast dorang dpt bljar byk prkara nanti, hasil dr loan cthnya vela yg dh byk diturunkan wlaupun sub its oklah pd umur yg masih muda, aku hrp dia x dipinjamkan lg..jay simpson juga antara player yg bagus sbb sblm dipinjamkan ke WBA pun dia dah serasi dgn squad muda arsenal dan mnjaringkan gol walau sekali dua je diturunkan..
    pasal senderos ni ok gak kalu dijual, aku x cnfident je klau di men, masa kat arsenal selalu gak ar dibuat own goal wlaupun kekadang dia byk gak membantu..

    ReplyDelete
  2. ok sgt tu atleast dorang dpt bljar byk prkara nanti, hasil dr loan cthnya vela yg dh byk diturunkan wlaupun sub its oklah pd umur yg masih muda, aku hrp dia x dipinjamkan lg..jay simpson juga antara player yg bagus sbb sblm dipinjamkan ke WBA pun dia dah serasi dgn squad muda arsenal dan mnjaringkan gol walau sekali dua je diturunkan..
    pasal senderos ni ok gak kalu dijual, aku x cnfident je klau di men, masa kat arsenal selalu gak ar dibuat own goal wlaupun kekadang dia byk gak membantu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil