Wenger bila Eduardo nak main??

Esok Arsenal akan bertemu Middlesbrough pada pukul 8.30 malam (waktu malaysia) dan ada siaran langsung di astro.. Atikah belum pastilah espn atau star sport.. Pandai2 andalah cari sendiri okey.. Okey cukup2 lari dari tajuk pulak.. Okey Atikah disini nak berkongsi sedikit kekecewaan..

Eduardo iaitu pemain yang baru pulih dari kecederaan patah kaki, kecederaan pangkal paha dan hamstring.. Sering diketepikan Wenger apabila dia bersedia membuat kemunculannya.. Mungkin segelintir peminat Arsenal sedikit kecewa.. Wenger langsung x beri peluang kepada Eduardo main walaupun 10 minit!! Tolonglah Wenger jangan sampai si Eduardo lari ke kelab lain nanti Wenger, baru kau nak menyesal..

Atikah yang mewakili segelintir peminat Arsenal yang lain mengharapkan Wenger menurunkan Eduardo terutama sekali sewaktu pertemuan bertemu MU pada 29 April ini.. Come on Wenger sampai bila nak simpan Eduardo cukup2 lah dia x boleh main hampir setahun dulu.. Bila dia boleh main kau simpankan dia pulak.. Marilah kita berdoa supaya Eduardo akan bermain perlawanan2 selepas ini.. Kalau Wenger terus simpan Eduardo Atikah nasihatkan Eduardo tinggallah Arsenal.. Bukannya Atikah seronok bila Edurdo blah dari Arsenal tapi pemain yang berkaliber seperti dia x layak menerima layanan seperti ini.. Tapi Atikah harap perkara ini x kan berlaku..

Okey dalam pada itu Atikah ada terbaca komen dimana dia mahukan Senderos dan Troure pulang ke pangkuan Arsenal selepas berkelana secara pinjaman ke kelab lain.. Okey tentang Troure Atikah tiada langsung rasa yang Troure akan meninggalkan Arsenal apabila dia menyatakan ketidak sabarannya untuk beraksi bersama Arsenal..

Namun bagi Senderos Atikah rasa dia akan kekal di AC Milan dalam 75% berbanding kekal di Arsenal dalam 25%.. Mengapa Atikah cakap macam tu?? Mungkin ada antara anda yang terlepas pandang bahawa Wenger pernah mengeluarkan kenyataan panas di mana Wenger mengatakan Senderoslah punca kekalahan Arsenal musim lepas dan menyebabkan kita gagal memenangi apa2 piala pun musim lepas!!

Atikah rasa itu sesuatu yang tidak adil.. Bukannya kesalahan Senderos tetapi start pertengahan musim tahun lepas ramai player Arsenal yang injured.. Terutamanya Eduardo dan Rosicky.. Kehilangan mereka amat dirasai pasukan.. Sebab itulah Atikah langsung x setuju yang Senderos harus dipersalahkan 100% punca kita gagal mendapat sebarang piala musim lepas..

Come on Wenger jangan asyik salahkan pemain dan padang je punca kita gagal membawa sebarang trofi sejak kebelakangan ini.. Kau fikirkanlah sama kesilapan kau.. Peminat dah naik muak dengan segala alasan yang kau berikan.. Wenger kesalahan orang lain kau nampak tapi kesalahan diri kau dan anak2 emas kau, kau x nampak pulak ye?? Sudah2 lah Wenger cuba berubah sikit.. Okey dahlah tu.. Sape yang nak komen tentang artikel ini dipersilakan.. Tapi jangan mencarut okey.. Kalau nak mencarut pun cover2lah skit.. Adios

Comments

  1. aq rase bukan WeNgEr tak bg eduardo main..kalau die main..die nk tukar ngan saper..sorry ye AtIqAh..

    ReplyDelete
  2. aku rase gitu gak...sbb persie ngan adebayor tgh on form gak...arapnyee esk eduardo maenla...bgla die chance

    ReplyDelete
  3. hmm...mmg la rvp n adebayor tgah form skarang ni...tp y not pak cik wenger 2 wt dudu super sub dlu..mana tau..buahkan hsil ka...apa2 pon arsenal for life..

    ReplyDelete
  4. kalau wenger x tau nk kuarkan sape cuba korang ingat balik mase semi final fa cup.. bukannya dia x leh bagi eduardo main.. dhlah eduardo yg slalu bagi gol dlm fa cup.. kalau dia boleh rehatkan bnyk pemain waktu tu knape nk rehatkan eduardo gak?? eduardo dh slalu rehat dh.. x pun waktu lwn liverpool.. bendtner langsung x berfungsi di bahagian serangan.. tapi wenger ttp biar si bendtner main.. kalau x gerenti kita boleh mng kedu-dua pelawanan tu.. mlm nie van persie x leh main sbb injured.. so mlm nilah bagi eduardo main.. kalau x aku rase baik eduardo blah je.. korang x kesian ke pemain mcm die asyik x main.. Anonymous kalau wenger bagi eduardo main 10 minit dalam 5 perlawanan pun ape yg dia boleh buat?? kalau si bendtner mungkin boleh.. sori sape yg terasa tapi inilah pandangan atikah.. sape yg setuju ke x setuju ke atikah x kisah.. tapi pandangan atikah ni mmg x berubah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil