Senna bakal terlepas aksi menentang Arsenal!!

Marcos Senna mengalami kecederaan Hamstring semasa Villareal tewas 2 - 0 kepada Malaga.. Dan Senna bakal terlepas aksi menentang Arsenal pada hari Rabu ini.. (Pukul 2.45 pagi.. pagi Khamis waktu Malaysia)

Senna yang menjaringkan gol pembukaan menentang Arsenal minggu lepas.. Mengalami kecederaan semasa baru 10 minit perlawanan menentang pasukan tangga ketujuh, Malaga..

Senna akan bersama - sama Santi Cazorla (midfield), Cani (midfield) dan Mati Fernandez (midfield) yang turut mengalami kecederaan..

Jika Arsenal mengalami masalah pertahanan, Villareal pula mengalami masalah di bahagian tengah.. Harap - harap Arsenal akan mengambil peluang ini dengan sebaik - baiknya..

Seperti yang aku tekankan dalam artikel sebelum ini, pastikan cleensheet dan elakkan perlawanan berlangsung sehingga masa tambahan untuk mengelakkan pemain kepenatan.. Kita perlu ingat yang kita ada 2 perlawanan penting selepas ini, iaitu menentang Chelsea (Semi Final FA Cup) dan Liverpool (EPL).. Prediction aku Arsenal 2 - 0 Villareal.. Atau mungkin Arsenal 3 - 0 Villareal..

Walaupun berapa jumlah jaringannya, aku x kisah janji kita mara ke Semi Final tanpa perlu bermain ke masa tambahan atau ke penentuan sepakan penalti..

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil