Nevermind - Manchester United goals in Champion League against Arsenal

Dikesempatan ini Afham menulis untuk review perlawanan antara Manchester United menentang pasukan kita, Arsenal. Secara keseluruhannya perlawanan seimbang cuma kurang idea dibahagian tengah untuk melakukan serangan ke atas gawang MU. Fabregas keseorangan tanpa bantuan Song untuk melakukan gerakan. 4-5-1 formasi digunakan Arsene mematikan idea para pemain yang jelas tiada penyudah oleh striker. Adebayor tiada support man yang biasanya bergandingan dengan Van Persie. Van Persie dan Ashravin berstatus injury tidak mematahkan semangat lawan. Pemain-pemain Arsenal kelihatan tenang dan berhati-hati mengawal perlawanan. Seolah-olah mahukan perlawanan di Emirates untuk membuktikan kemampuan mereka. Well done Almunia. You are very briliant keeper. Kira-kira Almunia telah menyelamat 15 cubaan. Nyaris sepakan Cicano mengenai palang. Apa-apa pun Arsenal masih ada peluang ke final. Viva2 Arsenal!! Never give up.

Comments

  1. arsenal boy will never give up!

    ReplyDelete
  2. yep,aku stuju ngan pndapat ko afham..arsenal akan turun kat emirates untuk menang n layak ke final..siap la ko MU!

    ReplyDelete
  3. ya,... bagi diaorang seronok dulu.. :P

    ReplyDelete
  4. kalu dudu diturunkan awal2 utk 2nd leg ni matchkan ngan persie atau adeb kt ats, pastu nasri men syp kiri, wallcott kanan pastu amf cesc dmf denilson atau song, sideback da tentu clichy n sagna, centerback toure n sivestre.. perrghh confirm hensem team kita ni..tp cnfirm AW x buat camtu coz dia tentu lebih bijak mengatur team gunners..sbb tu da 5 thn kita x henti2 dpt trofi menang n sorak..

    ReplyDelete
  5. suo mr bean blah..dia lebih pentingkan bdk2 halus main dr piala..

    ReplyDelete
  6. eh..man u da siap da..tp asal kalah jugak arsenal? cite sket kt aku? ada alasan lagi? arshavin injured? ok..die ley maen ke champion league? arsene da mati akal? alumnia da xsegagah tin aluminium? malu la weh..kalah je banyak alasan..itu je yang tau..same je sume team..haih! paling sengal team sampah ARSENGAL ni la..adoi..

    ReplyDelete
  7. wakakakakakakaka..kecoh je lebih..lain kali buat blog tu dgn berhemah sket..kan dah jilat ludah sendiri..

    ReplyDelete
  8. pasni kene laok plak ngn chelsea..padan muke mr bean

    ReplyDelete
  9. yang coment Arsenal losser tu bebal nk mati..man Kayu tu main Busuk mcm sampah masyarakat..bila kalah tak terima..suruh furgusen tu pencen je..dah tua tak sedar diri nk julang piala banyak2.Alasannya kalau arnal kalah tu sbb tak ada pengalaman..Mu tu beli je player mahal2 tapi bongok gak..
    MU..Man Kayu dan Chelsial..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil