Mari kita mengutuk MU habis-habisan!!

Okey memandangkan permusuhan antara Arsenal dan MU semakin panas memandangkan kedua-dua pasukan ini akan bertemu dalam saingan UCL pada 29 April ini.. Okey seperti kebiasaannya kita akan cuba menghangatkan saingan ini dengan komen2 dan statement2 yang panas2.. Kalau pemain dan pengurus Arsenal dan MU sudah mula bertegang urat apatah lagi kita..

Okey Atikah fikir sekarang ini Atikah nak bandingkan pemain kedua-dua pasukan yang mana lebih hebat!!
Kita mulakan perbandingan diantara Fabregas dan Ronaldo.. Siapa yang terhensem, terbaik, terhebat, tidak sombong, siapakah kapten terhebat dan paling disayangi peminat?? Sudah semestinya Atikah akan mengatakan FABREGAS!! Fabregas ialah hero, idola dan pemain kesayangan Atikah!!

Ronaldo pula ialah pemain yang hanya dapat belas kasihan menang pemain terbaik dunia, sombong nak bagi gol, x ada semangat berpasukan, kapten yang teruk, playboy, menolak tawaran menyertai Arsenal, teringin nak berpindah dari MU dan telah menolak menukar jersi dengan lagi seorang pemain kesayangan Atikah iaitu hero di Anfield Arshavin..

Apa lagi nak kutuk Ronaldo?? Dan apa lagi nak puji Fabregas ye?? Okey ini Atikah serahkan kepada anda semua untuk meneruskannya.. So silalah postkan komen anda untuk artikel ini..

Siapa yang hebat?? Rooney atau Walcott?? Sudah semestinya WALCOTT!! Walaupun Walcott main winger tapi dia boleh skor hatrik!! Bukan macam Rooney harap je penyerang tapi nak skor hatrik pun x reti.. Cuba anda bayangkan kalau Walcott main sebagai penyerang.. Berapa banyak agaknya dia bagi gol semusim??

Walcott jauh lebih hensem daripada si Rooney yang muka macam si Shrek.. haha.. Walcott bukanlah seorang yang panas baran macam si Rooney.. Walcott lebih pantas dari si Rooney.. Walcott jauh lebih muda dari Rooney.. Dan sebab itulah Atikah kelaskan Walcott jauh lebih hebat dari Rooney..

Apa lagi yang anda nak tambah tentang keburukan Rooney dan kehebatan Walcott?? Sila postkan komen anda..

Okey cukuplah perbandingan ini.. Esok Atikah akan fikirkan cara yang lebih pedas untuk mengutuk MU.. Siapa yang ada idea sila postkan komen anda.. Kerjasama anda amat dihargai.. Di saat inilah kita boleh luahkan apa yang nak kita kutuk si MU yang berlagak hebat ini.. Tapi ingat jangan kutuk pemain Arsenal!!! Buat masa sekarang nilah.. Adios.. VIVA ARSENAL VS THE LOSER MU..

Comments

  1. Ronaldo pula ialah pemain yang hanya dapat belas kasihan menang pemain terbaik dunia, sombong nak bagi gol, x ada semangat berpasukan, kapten yang teruk, playboy, menolak tawaran menyertai Arsenal, teringin nak berpindah dari MU dan telah menolak menukar jersi dengan lagi seorang pemain kesayangan Atikah iaitu hero di Anfield Arshavin..

    betul ke ayat atikah ni??penah ke ronaldo jd kapten ek??sorila kalau xtau..

    n lg satu,bile plak die mnolak menukar jersi ngan arshavin sedangkan arshavin pun blom lwn MU lg season nih.lgpun kt anfield plak tuh...mungkin atikah maksudkan si torres kot? jadi,mintak atikah terangkan bole x ayat atikah tu?

    ReplyDelete
  2. huhuu...wat ever lah..yang pnting ronaldo 2 blagak gila..blakon ja lbh...bget teror n terlbih star..mluat aku kat dia...x d akui...mmg dlu dia bgus...tp skrabg??apa tarak...blakon ja lbih...si cacat roney hanjing plak...x yah ckp r..mmg x bleh lwan dgn wlcot kita 2...bdk cacat 2 dh r x ensem,x best,cacat,pnas baran dan bnyak lg..dah r lpa daratan...dlu evton yg bwa naik dia...tp last2 apa dia wt??siap blagak cium lambang man u sial 2..x tau hormat lnsg..apa la..hmmm..Tp yg pnting ARSENAL the Best...
    ....(xperutx)....

    ReplyDelete
  3. perasaan bercampur baur~!! tak sabar nak tgk..

    ReplyDelete
  4. ronaldo pernah jadi kapten portugal.. bukan secara tetaplah.. kalau x silap dia jadi kapten waktu EURO 2008.. mmglah arshavin belum main lwn MU.. Tapi mereka pernah berjumpa sewaktu mewakili negara masing2..

    Dah faham sekarang gundala??

    ReplyDelete
  5. ronaldo xebat lagsung..sket pon ak xrespect mamat konon bgoss nihh....dpt jd pnjaring tbanyak pon sbb byk sumbt pnalti baik xpayah..ksluruhan klw tgk MU mng slalu arap kat pnalti ngn frekick..yg len sume gol nsib...ferguson da xde idea nk wat gol...

    ReplyDelete
  6. yeahhhh! I'm agree 100% with all the statments.
    Ronaldo? ek leehh boleh jalann jekk senang kate. PLus, sape2 yang suke Ron tu mmg org yg baru follow bola laaa. because, what? kalau die dah lame folow bola, probably die tkkan suke kat ronaldo-heller- nie!

    Yeahh right. especially klu jatuh sikit kat kotak penalty pon nak fight. I mean, hope for a penalty, or at least free kick from outside? and then klu yellow-carded nk buat muke meresap!!!!! urghhh.

    hidup-anti-ronaldo!!!!

    (sory la klu comment nie TERlebih. tp org dah ajak kutuk Ron kan, layan laa )
    :)


    btw, check this page. totally awesomeeeee :)
    http://www.imagebam.com/image/02acdb33960536

    ReplyDelete
  7. ronaldo mmg mcm 2..baget star je..main..arapkn free kick ngan penalti je..berlakon no 1..tp rooney mmg bgus..aq x setuju saper2 yg kutuk die..SoRrY..

    ReplyDelete
  8. Anonymous.. mmglah rooney hebat.. tapi dia x reti nk respect kelab yg selama ini menjadikan dia sehebat seperti hari ini.. Iaitu kelab Everton.. x ke x profesional lngsg dan x mengenang budi..

    Lagi satu dia sepatutnya lebih tenang dan x panas baran.. just terima je keputusan pengadil.. x pyh nk jadi mcm 'orang gila' (fabio capello cakap)

    ReplyDelete
  9. MU dan Arsenal sama2 hebat.tapi MU ada kelebihan sedikt dari segi pertahanan dia...sepatutnya semua pertahanan arsenal tu tidak perlu naik atas kerana Mu sering counter attack kat arsenal...kelebihan nya kat situ..kita kene lihat betul2.kita bukan berlawann kelab2 lemah,setiap perlawanan berbeza..tapi tgk la cara permainan MU cam ne..banyak kelemahan arsenal perlu perbaiki..wenger kene plan tektik lain cam ne nk TEWASKAn MU kerana setip musim MU ni kuat dan kebal.Mane zaman kemilangan Arsenal dulu!!.Come on ARSENAL.!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil