Kebodohan Wenger membawa padah!!

Atikah x nak ulas lanjut tentang game ini memandangkan Atikah sungguh sedih dengan keputusan ini.. Sorry pada peminat blog ini.. Harap mengerti perasaan Atikah..

Chelsea menang 2 - 1 Arsenal.. Arsenal mendahului menerusi Walcott sebelum Malouda menyamakan kedudukan.. Akhirnya Drogba menjadi wira Chelsea..

Kejutan pemain yang diturunkan pada perlawanan awal pagi tadi..

FABIANSKI
EBOUE------TOURE-----SIVESTRE------GIBBS
WALCOTT-----FABREGAS-----DENILSON-----DIABY
ADEBAYOR-----VAN PERSIE

SUB
MANNONE (GK)
ARSHAVIN
SONG
NASRI
BENDTNER
VELA
AARON RAMSEY

Terkejut bukan dengan senarai pemain yang diturunkan.. Nampaknya ini ialah hadiah hari jadi terburuk untuk Fabianski.. Kepada Wenger Atikah cukup kecewa dengan pilihan pemain yang bermain dalam kesebelasan utama pagi tadi..

Mengapa rehatkan Arshavin?? Kenapa pentingkan EPL dari FA CUP?? Banyak pemain yang bagus disimpankan.. Wenger kau memang bodoh!! Kenapa pentingkan si Diaby and Denilson tu?? Merekalah punca kekalahan..

Diaby asal pegang bola je terlepas.. Denilson pulak x ada idea langsung.. Atikah kesian tengok Fabregas yang berhempas pulas naik turun padang.. Dan lagi satu kebodohan kau.. Bukannya bila bawak masuk Arshavin suruh gantikan Diaby atau Denilson tapi kau suruh dia gantikan Van Persie..

Come On Wenger.. Sampai bila kau nak sakiti hati peminat Arsenal?? X payahlah kau nak menangis lepas perlawanan tadi.. Kau yang bertanggungjawab atas kekalahan ini..

Wenger, peminat Arsenal dah x tahan dengan polisi kau yang kadang - kadang bagus.. Tapi selalunya mengecewakan.. Kau kata nak attack habis - habisan.. Tapi kenapa kau rehatkan Arshavin dengan Nasri?? Wenger kadang - kadang kau kena kotakan janji kau.. Jangan asyik berdolak - dalih lagi.. Peminat Arsenal dah x tahan dengan apa yang kau buat sejak 4 tahun kebelakangan ini..

Wenger jangan sampai peminat Arsenal paksa Board Arsenal pecat kau baru kau nak menyesal.. Menyesallah dahulu Wenger sementara masih ada waktu untuk kau.. Layakkan Arsenal ke Final UCL atau kau lepaskan jawatan pengurus Arsenal.. Paling lama peminat Arsenal tahan dengan segala eksperimen kau ialah sampai tahun hadapan.. Kalau masih gagal memenangi apa - apa piala pintu keluar untuk kau terbuka luas..

Ingat Wenger kepercayaan Atikah semakin pudar.. Dan Atikah yakin sebilangan peminat juga merasa begitu.. Namun apa - apa pun Atikah ucapkan syabas kepada Fabianski yang berhempas pulas menjaga gawang.. Eboue, Silvestre, Toure, Gibbs, Walcott and Fabregas anda juga beraksi cemerlang.. Kepada Van Persie dengan Adebayor come onlah jangan asyik sepak naik atas palang gol je.. Bola tu patut masuk dalam gawang..

Comments

  1. bawak bersabar.. nk nangis je nie..

    ReplyDelete
  2. mmg Atikah sabar pun tapi cuma kecewa.. Kalau x dapat masuk final and mng 1 piala (sekurang-kurangnya)musim dpn wenger patut blah dari arsnl..

    ReplyDelete
  3. Memang patut pun wenger ni pecat lagi bagus.ganti gus hiding atau morihno pelatih inter milan.
    kebodohon terserlah..
    aku sendiri naik bengang ngan wenger..
    ntah apa2 srateggi wenger ni
    kalau jadi pelatih man u ke real madrid ke bercelona ke mesti kena pacat punya....
    Asyik letak pemain mude je!.

    ReplyDelete
  4. Kekadang n selalupun.. Refree pun 1 hal juga.. dah sama dengan ref WWF. Elok la diarong tukar jadi Ref Wresling.

    Ada kemungkinan rasuah juga dalam bola sepak ni.. Team Kuat-Kuat kalah pada Tim chekai.. n kekadang dah lead sampai lebih 2 gol.. lastly kalah.. Penyerang bila depan gol.. sepak tak masuk gol or sepak ke arah keeper. Cuba fikirkan.... mereka ni semua pemain profesional, n gaji mereka bukan RM3K sebulan.. huhu.. Kesian pada pemain yang bersunguh2 kan kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil