Posts

Showing posts from September 14, 2008

Pengganti Chilchy

Image
Pemain memang pantas, memang deras, memang licik. Afham memang kagum dengan corak permainan beliau. Walaupun bertubuh kecil, beliau mampu mengekang kemaraan penyerang lawan walaupun bertubuh besar. Semalam beliau digegaskan ke hospital kerana bentesan keras oleh Kevin Davies. Dilaporkan beliau cedera ringan dan akan direhatkan. Sebagai pengganti yang sesuai ketika adalah Djourou atau Sylvestre

The Gunners terus mengganas

Memang sukar untuk menyekat kemaraan Arsenal pada ketika ini. Priciple Quality Passing dan Beautiful pada malam ini berjaya dilaksanakan oleh pemain-pemain muda seperti Denilson, Bentdner dan Fabregas.

Arsenal selalynya beri gol kepada pihak lawan. Afham musykil. Tidak tahu mengapa pemain membiarkan dibolosi. Adakah satu taktikal. Namun begitu semangat juang tinggi di dalam sanubari player. Arsenal membalasnya dengan tiga gol.

Memang full tactical oleh Arsene Wenger walaupun merehatkan star man lepas, Van Persie. Memberi peluang kepada Nicholas untuk membuat penampilan sulong di EPL. Jom kita lihat kembali gol-gol yang dihasilkan.

Kembali di persada.

Match Highlights =

14' [0-1] K. Davies - http://www.d1g.com/video/show/2304355
26' [1-1] E. Eboue - http://www.d1g.com/video/show/2304388
27' [2-1] N. Bendtner - http://www.d1g.com/video/show/2304396
87' [3-1] Denilson - http://www.d1g.com/video/show/?id=230462

Full Match Report =
http://www.arsenal.com/match-menu/3003242/first-team…

Arsenal Malaysia bakal beraksi

Selamat Sejahtera,

Diucapkan buat penyokong Arsenal FC di Malaysia, Di sini Afham kembali dengan design baru untuk mengembalikan keceriaan buat penyokong Arsenal. Untuk maklumat semua. Design ini telah diadaptasi oleh blogger wanita yang bernama Ainsya. Oleh yang demikian kami sebagai administration mengalukan komen dan perdapat bernas daripada anda untuk sama-sama memajukan blog ini. Sekian Terima Kasih. Harap Maklum.

Sesiapa yang ingin menjadi penulis di dalam blog ini bolehlah menghantar email anda ke

afhamabdulrahman@gmail.com

ym - arfam12