Post Mortem Lost at Emirate

Argh...Rimau malang menghampakan semua penyokong Arsenal termasuk Afham. Awal-awal sudah merasakan Arsenal tidak mampu kerana banyak loose ball dekat area Denilson. Ternyata Arsene need to find new experienced DM. Banyak try yang off target. Afham sukar menerima kekalahan kedua ini. Tambah2 di Emirates. Kubu dah bocor. Hows?
Eboue lak injured. Sebelah kiri ternyata lemah. Sebabnya Chilchy masih dalam tidak unfit. And Walcott banyak melepaskan peluang untuk melakukan rembatan.
Rembat je la dah depan2 gol. Adus. Malas la nak tulis artikel pasnie. Tengah sedey nie..

Comments

  1. Memang sedey bro...
    Aku rasa antara sebab kekalahan..

    1) Betul apa ko cakap.. Denilson tak cukup bagus.. Fab terpaksa cover.. Wenger kena cari DM yang betul2 jaga tempat.. Apsal tak try SOng>??
    2) Van Persie lambat bertindak.. Asyik nak drible je.. AKu rasa Bendtner patut masuk awal.. Corner Van Persie pun hancur... Tak tau apsal tak direct corner??
    3) Eboue malu2 nak rembat??? Huhuhuhu..
    4) Cross banyak tak sampai...
    Wargh!!!...
    Lepas ni buat perubahan drastik..

    ReplyDelete
  2. hehe...rimau mengamuk dikandang emirates... abis semua kena telan...

    xpe..season baru bermula...usaha lagi untuk tangga ke-dua ler..

    pertama hanya untuk Chelsea ...

    Salam dr jiranmua se"London" :)

    ReplyDelete
  3. mainan kurang berhati-hati kut...punca kekalahan...over-confident maybe?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil